
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pastasalat er en klassisk frokostret og smager lige godt varm og kold. Vores version indeholder frisk tortelloni med cremet pestodressing, der sammen med ristede mandler er topping på den friske, grønne salat med tomat og avocado.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Tortelloni
(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nøtter)
60 g
Blandet salat
125 g
Cherrytomater
100 g
Cremet pestodressing
40 g
Mandler
(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)
1 stk
Avocado
1 stk
Citrusfrugt
½ spsk
Olie til salat

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Halver citrusfrugt.
Hæld vand fra pasta, og kom pasta tilbage i gryden.
Tilsæt et stort skvæt citrusfrugtsaft og pestodressing. Vend sammen.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Hak mandler groft.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.
Halver cherrytomater.
Skyl salat.

Bland salat, tomat, avocado og olivenolie i en stor skål.

Anret salat i to skåle, top med tortelloni og drys med mandler.