Skip to main content
Frokostsalat med tortelloni og pestodressing

Frokostsalat med tortelloni og pestodressing

2 portioner | med avocado og ristede mandler

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pastasalat er en klassisk frokostret og smager lige godt varm og kold. Vores version indeholder frisk tortelloni med cremet pestodressing, der sammen med ristede mandler er topping på den friske, grønne salat med tomat og avocado.

Allergener:
Gluten
Mælk
Hvede
Æg
Nøtter

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Tortelloni

(Indeholder: Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde spor af: Soja, Selleri, Krebsdyr, Fisk, Bløddyr, Sennep, Nøtter)

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

100 g

Cremet pestodressing

40 g

Mandler

(Indeholder: Nøtter Kan indeholde spor af: Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 stk

Avocado

1 stk

Citrusfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til salat

Næringsindhold

Energi (kJ)3988 kJ
Kalorier (kcal)953 kcal
Fedt61.3 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat72.9 g
Sukker13.3 g
Kostfibre12.6 g
Protein22.4 g
Salt2.2 g
Potassium739.1 mg
Calcium43.8 mg
Iron1 mg

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Halver citrusfrugt.

Hæld vand fra pasta, og kom pasta tilbage i gryden.

Tilsæt et stort skvæt citrusfrugtsaft og pestodressing. Vend sammen.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. 

Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne. 

Hak mandler groft.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Halver cherrytomater.

Skyl salat.

Bland salat
3

Bland salat, tomat, avocado og olivenolie i en stor skål.

Server
4

Anret salat i to skåle, top med tortelloni og drys med mandler.