Frokostsalat med tortelloni og pestodressing
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frokostsalat med tortelloni og pestodressing

Frokostsalat med tortelloni og pestodressing

2 portioner | med avocado og ristede mandler

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Pastasalat er en klassisk frokostret og smager lige godt varm og kold. Vores version indeholder frisk tortelloni med cremet pestodressing, der sammen med ristede mandler er topping på den friske, grønne salat med tomat og avocado.

Allergener:
Nødder
Hvede
Mælk
Æg
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

100 g

Cremet pestodressing

40 g

Mandler

(Indeholder Nødder Kan indeholde Rug, Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Gluten, Havre, Jordnødder)

1 stk

Avocado

1 stk

Citron

300 g

Tortelloni m. ricotta og spinat

(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Bløddyr, Selleri, Nødder, Fisk, Krebsdyr, Sennep, Soja)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3909 kJ
Kalorier (kcal)934 kcal
Fedt57.6 g
Mættet fedt8.5 g
Kulhydrat73.4 g
Sukker14.3 g
Protein22.5 g
Salt2.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.

Halver citron.

Hæld vand fra pasta, og kom tilbage i gryden.

Tilsæt et stort skvæt citronsaft, pestodressing og salat. Vend sammen.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Forbered råvarer
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist mandler i 3-4 min, eller indtil gyldne. Hak groft.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 2 cm tern.

Halver tomater.

Skyl salat.

Bland salat
3

Bland salat, tomat, avocado og olivenolie i en stor skål.

Server
4

Anret salat i to skåle, top med tortelloni og et drys mandler.