Nyd frokost i to dage med et lækkert færdigmåltid og en nem at følge 4-trinsopskrift. Inkluderer portionerede ingredienser og trin-for-trin-instruktioner til to personer. Forkæl dig selv med en luksusfrokost bestående af en velsmagende wrap, fyldt avocado, salatost, og en spicy slaw med kål, koriander og srirachamayo.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Koriander
2 stk
Avocado
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
150 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
150 g
Spidskål, skåret
2 stk
Butter Chicken
(Indeholder Jordnødder, Nødder, Mælk, Selleri)
100 g
Vegansk srirachamayonnaise
½ tsk
Salt til slaw
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Hak koriander fint.
Smuldr salatost i en skål.
TIP: Vores tortilla er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver.
I en stor skål blandes mayo med sriracha sauce.
Bland spidskål, koriander, salt og et nip peber i den store skål, indtil kål er dækket med majo.
Fordel srirachaslaw, salatost og avocado i tortillas, og krydr med salt og peber.
Fold siderne ind på wrappen og rul derefter til en stram burrito.