Skip to main content
Wrap med tunfisk, mango og avocado

Wrap med tunfisk, mango og avocado

2 portioner | med koriander og forårsløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller til en picnic. Vi fylder vores wraps med, avocado, mango og en hjemmerørt tunsalat lavet med mayonnaise, forårsløg og koriander.

Allergener:
Gluten
Hvede
Fisk
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Tortillabrød

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)

1 stk

Mango

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Avocado

1 stk

Koriander

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

Næringsindhold

Energi (kJ)2978 kJ
Kalorier (kcal)712 kcal
Fedt38.2 g
Mættet fedt5.5 g
Kulhydrat65.8 g
Sukker22.7 g
Kostfibre10.6 g
Protein24.4 g
Salt2.1 g
Potassium317.3 mg
Calcium10.6 mg
Iron0.4 mg

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn. 

Snit forårsløg fint.

Hak koriander groft. 

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver. 

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i tynde skiver.

2

Hæld væde fra tunfisk. 

Bland tunfisk, forårsløg, koriander, mayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål. 

Varm tortillabrød
3

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

4

Fyld tortillabrød med salat, tunsalat, mango og avocado. 

Fold siderne ind, og rul til en stram wrap.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image