Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller til en picnic. Vi fylder vores wraps med, avocado, mango og en hjemmerørt tunsalat lavet med mayonnaise, forårsløg og koriander.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Mango
160 g
Tunfisk i vand
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Avocado
1 stk
Koriander
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Salat
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Snit forårsløg fint.
Hak koriander groft.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i tynde skiver.
Hæld væde fra tunfisk.
Bland tunfisk, forårsløg, koriander, mayonnaise, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med salat, tunsalat, mango og avocado.
Fold siderne ind, og rul til en stram wrap.