Hotdogs er altid et hit, og der findes mange måder at variere dem på. Vores skønne variant byder på lune hotdogbrød med sennepsmayonnaise, kålpølse og karamelliseret løg. Skønne tilbehør er sprøde, hjemmelavede fritter og en frisk pæresalat med rucola, citron og ristede hasselnødder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
20 g
Hasselnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
320 g
Kålpølse
300 g
Kartofler
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
15 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
2 stk
Pølsebrød
(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
40 g
Rucola
1 stk
Løg
1 stk
Pære
¼ tsk
Salt til kartofler
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Skær løg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Imens, skær pære i tynde, halve skiver.
Skyl rucola.
Halver citron.
Hak hasselnødder groft.
Bland mayonnaise og sennep i en lille skål.
Fordel hasselnødder i et hjørne af bagepladen, når fritterne har 10 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte, og halver på langs.
Lav et snit i pølsebrød, og varm i ovnen i 2-3 min.
Bland rucola, pære, hasselnødder, et skvæt citronsaft, salt og olivenolie i en stor skål lige inden servering.
Anret salat og fritter på tallerkener.
Smør pølsebrød med sennepsmayonnaise, og fyld med pølse og karamelliserede løg.