
I dag står den på en børnevenlig version af Fish & Chips! Vi sprødsteger frisk kuller, og serverer med sprøde kartoffel- og pastinakfritter og æble. Til dip kan børn og voksne vælge mellem remoulade, eller en skøn knoldsellerislaw med mayonnaise, persille og sennep.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
25 g
Panko
(Indeholder: Gluten, Hvede)
1 stk
Citron
500 g
Kartofler
1 stk
Æble
1 stk
Knoldselleri
(Indeholder: Selleri)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
12 g
Grov sennep
(Indeholder: Sennep)
1 stk
Bredbladet persille
37.5 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
1 stk
Pastinak
½ tsk
Salt til kartofler
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1 stk
Æg til panering
¼ tsk
Salt til fisk
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til salat

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler og pastinak (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Imens, skræl knoldselleri, og riv groft.
Hak persille fint.
Bland knoldselleri og persille i en stor skål.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Halver citron.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko i en tredje dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm brede stave på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland mayonnaise, sennep, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i skålen med knoldselleri.

Anret fritter, fisk og æble på tallerkener.
Top æble med slaw på voksentallerkenerne.
Server med remoulade på børnetallerkenerne.