Pankopaneret kuller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pankopaneret kuller

med fritter og knoldsellerislaw med æble

I dag står den på en børnevenlig version af Fish & Chips! Vi sprødsteger frisk kuller, og serverer med sprøde fritter og æble. Til dip kan børn og voksne vælge mellem remoulade, eller en skøn knoldsellerislaw med mayonnaise, persille og sennep.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvede
Selleri
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

25 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Citron

500 g

Kartofler

1 stk

Æble

1 stk

Knoldselleri

(Indeholder: Selleri)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder: Æg, Sennep)

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

1 stk

Bredbladet persille

37.5 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 stk

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3318 kJ
Kalorier (kcal)793 kcal
Fedt33.9 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat80.5 g
Sukker15.4 g
Protein42.6 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

2

Imens, skræl og riv knoldselleri groft.

Hak persille fint.

Bland knoldselleri og persille i en stor skål.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Halver citron.

3

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken, og kom panko i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle. Skær i 2 cm brede stave på et andet skærebræt, og krydr med salt. 

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panering.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med mælk.

4

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

5

Bland mayonnaise, sennep, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i skålen med knoldselleri.

6

Anret fritter, fisk og æble på tallerkener.

Top æble med slaw på voksentallerkenerne.

Server med remoulade på børnetallerkenerne.