Farseret peberfrugt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Farseret peberfrugt

Farseret peberfrugt

med cremet perlecouscous og revet mozzerella

Savner du et afslappende bål at hvile dine øjne på? Flyt din mest behagelige lænestol, og sæt dig foran ovnen, og se på, mens peberfrugterne blødgøres foran dine øjne og ost og creme fraiche smelter sammen.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
40 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Tomatpuré

2 stk

Peberfrugt

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Hvede, Gluten)

½ stk

Løg

1 stk

Gulerod

1 pose

Bredbladet persille

250 g

Hakket svine-/kalvekød

½ pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Hvidløgsfed

50 g

Revet mozzarella

(Indeholder Mælk)

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)898 kcal
Energi (kJ)3756 kJ
Fedt39 g
Mættet fedt17.3 g
Kulhydrat85.5 g
Sukker25.2 g
Protein46.9 g
Salt4 g

Bageplade
Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Bag peberfrugt
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring vand* [4 dl | 8 dl] i kog i en gryde. Skær peberfrugter i halve, og fjern kernehuse. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Bag i ovnen i 10-15 min.

Forbered grøntsager
2

Tilsæt perlecouscous til gryden med kogende vand. Sænk til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil vandet er absorberet. Riv gulerod (uskrællet) groft. Hak persille fint. Hak løg [1/2 stk, 2P] fint. Pres eller hak hvidløg fint.

Steg oksekød
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk | 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg hakket svine-/kalvekød, gulerod og løg i 3-4 min. Tilsæt Ay Cajun-ba, tomatpuré, hvidløg, et nip chiliflager og vand* [1/2 dl | 1 dl ], og lad simre i 2-3 min. Tag panden af varmen. Tilsæt creme fraiche [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. Krydr med salt* [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber*. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.

Fyld peberfrugt
4

Tag bagepladen med peberfrugt ud af ovnen. Fyld med hakket kød. Drys med revet mozzarella. Bag i ovnen i 5-7 min, eller indtil osten er gylden.

Tilsæt creme fraiche
5

Bland persille (gem lidt til anretning) og resterende creme fraiche [1/2 pakke, 2P] i gryden med perlecouscous. Krydr med salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber*

Server
6

Anret perlecouscous på tallerkener. Top med peberfrugt. Drys med resterende persille. TIP: Drys med chiliflager, hvis du foretrækker retten stærkere.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image