Skip to main content
Familiebrunch | Komplet brunchsæt
Familiebrunch | Komplet brunchsæt

Familiebrunch | Komplet brunchsæt

4 portioner | med pandekager og avocadotoast

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Nyd tid med familien i påskeferien over en hjemmelavet brunch. Med dette komplette brunchsæt kan I glæde jer til avocadotoasts med høvlet ost, pandekager med smeltet chokolade, og yoghurt med hindbærsyltetøj. Hertil kommer der sprød bacon og appelsinbåde. Så mangler I bare kaffe og en frisk juice.

Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Citron

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder: Hvede, Gluten, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Havre, Khorasanhvede, Lupin, Soja, Byg, Nødder, Kamut, Spelt, Rug, Gluten, Sesam, Jordnødder)

2 stk

Avocado

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Nødder, Gluten, Sesam, Jordnødder, Hvede)

300 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

100 g

Hindbærsyltetøj

250 g

Bacon, skiver

2 stk

Appelsin

1 stk

Purløg

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder: Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til guacamole

Næringsindhold

Energi (kJ)10107 kJ
Kalorier (kcal)2416 kcal
Fedt119.8 g
Mættet fedt61 g
Kulhydrat240.8 g
Sukker96.3 g
Kostfibre18.5 g
Protein69 g
Salt8.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bacon og brød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-15 min, indtil gylden og sprød.

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt. 

Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Lav pandekager
2

Imens, pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.

TIP: Tisæt mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.

Lav avocadotoast
3

Halver citron.

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado i en mellemstor skål med citronsaft, salt og et nip peber.

Hak purløg fint.

Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovnen i 20 sek ad gangen, rør hver gang, indtil chokolade er smeltet.

Skær appelsin i både.

Top avocadotoasts med høvlet ost og purløg.

Kom yoghurt i glas, og top med hindbærsyltetøj.

Anret avocadotoasts, yoghurt, appelsinbåde og pandekager med chokolade til at dyppe i på et bræt eller et fad.

Server bacon på en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har mikrobølgeovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.