
Forkæl dine kære med noget ganske særligt. Hver opskrift indeholder flere lækre elementer, der til sammen skaber et komplet måltid og en festlig oplevelse. Nyd tid med familien i påskeferien over en hjemmelavet brunch. Med dette komplette brunchsæt kan I glæde jer til avocadotoasts med høvlet ost, pandekager med smeltet chokolade, og yoghurt med hindbærsyltetøj. Hertil kommer der sprød bacon og appelsinbåde. Så mangler I bare kaffe og en frisk juice.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
1 stk
Baguette
(Indeholder: Hvede, Gluten)
1 stk
Citrusfrugt
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder: Hvede, Gluten, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Havre, Khorasanhvede, Lupin, Soja, Byg, Nøtter, Kamut, Spelt, Rug, Gluten, Sesam, Jordnødder)
2 stk
Avocado
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Nøtter, Gluten, Sesam, Jordnødder, Hvede)
300 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
100 g
Hindbærsyltetøj
250 g
Bacon, skiver
2 stk
Appelsin
1 stk
Purløg
40 g
Grana Padano, flager
(Indeholder: Æg, Mælk)
5 dl
Vand til pandekager
2 spsk
Smør til stegning
¼ tsk
Salt til guacamole

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).
Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-15 min, indtil gylden og sprød.
Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt.
Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Imens, pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.
TIP: Tisæt mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.

Halver citrusfrugt.
Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado i en mellemstor skål med citrusfrugtsaft, salt og et nip peber.
Hak purløg fint.
Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber.
TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovnen i 20 sek ad gangen, rør hver gang, indtil chokolade er smeltet.
Skær appelsin i både.
Top avocadotoasts med høvlet ost og purløg.
Kom yoghurt i glas, og top med hindbærsyltetøj.
Anret avocadotoasts, yoghurt, appelsinbåde og pandekager med chokolade til at dyppe i på et bræt eller et fad.
Server bacon på en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har mikrobølgeovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.