Skip to main content
Familiebrunch

Familiebrunch

4 portioner | med pandekager og avocadotoast

Forkæl dine kære med noget ganske særligt. Hver opskrift indeholder flere lækre elementer, der til sammen skaber et komplet måltid og en festlig oplevelse. Nyd tid med familien i påskeferien over en hjemmelavet brunch. Med dette komplette brunchsæt kan I glæde jer til avocadotoasts med høvlet ost, pandekager med smeltet chokolade, og yoghurt med hindbærsyltetøj. Hertil kommer der sprød bacon og appelsinbåde. Så mangler I bare kaffe og en frisk juice.

Allergener:
Hvede
Gluten
Æg
Mælk
Soja

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Baguette

(Indeholder: Hvede, Gluten)

1 stk

Citrusfrugt

400 g

Pandekagemiks

(Indeholder: Hvede, Gluten, Æg, Mælk Kan indeholde spor af: Havre, Khorasanhvede, Lupin, Soja, Byg, Nøtter, Kamut, Spelt, Rug, Gluten, Sesam, Jordnødder)

2 stk

Avocado

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder: Mælk, Soja Kan indeholde spor af: Nøtter, Gluten, Sesam, Jordnødder, Hvede)

300 g

Yoghurt

(Indeholder: Mælk)

100 g

Hindbærsyltetøj

250 g

Bacon, skiver

2 stk

Appelsin

1 stk

Purløg

40 g

Grana Padano, flager

(Indeholder: Æg, Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til pandekager

2 spsk

Smør til stegning

¼ tsk

Salt til guacamole

Næringsindhold

Energi (kJ)10537 kJ
Kalorier (kcal)2518 kcal
Fedt135.2 g
Mættet fedt63.9 g
Kulhydrat243.3 g
Sukker99.4 g
Kostfibre16.8 g
Protein70.3 g
Kolesterol19.7 mg
Salt8.1 g
Potassium1160.3 mg
Calcium271.7 mg
Iron1 mg

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag bacon og brød
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Fordel bacon på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 13-15 min, indtil gylden og sprød.

Skær brød i 1,5 cm skiver, og fordel på en anden bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt. 

Bag i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde.

Lav pandekager
2

Imens, pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.

Smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 5 cm i omkreds. Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.

TIP: Tisæt mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen på 100°C/80°C (varmluft) indtil de skal serveres.

Lav avocadotoast
3

Halver citrusfrugt.

Imens, halver avocado, fjern sten, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado i en mellemstor skål med citrusfrugtsaft, salt og et nip peber.

Hak purløg fint.

Smør brød med avocadomos, og krydr med et nip peber.

TIP: Tilsæt eventuelt en smule olivenolie til avocadomosen.

Server
4

Kom chokoladeknapper i en mellemstor skål. Varm i mikrobølgeovnen i 20 sek ad gangen, rør hver gang, indtil chokolade er smeltet.

Skær appelsin i både.

Top avocadotoasts med høvlet ost og purløg.

Kom yoghurt i glas, og top med hindbærsyltetøj.

Anret avocadotoasts, yoghurt, appelsinbåde og pandekager med chokolade til at dyppe i på et bræt eller et fad.

Server bacon på en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har mikrobølgeovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.