"Elote"-majsdip med tortillachips
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
"Elote"-majsdip med tortillachips

"Elote"-majsdip med tortillachips

Delevenlig ret | med hvid ost og koriander

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Elote er navnet på en klassisk mexicansk dip med majs. Vores cremede udgave indeholder mayonnaise, creme fraiche og koriander, og vi serverer den toppet med smuldret salatost. Med sprøde tortillachips som tilbehør er det bare at sige "buen provecho" (velbekomme)!

Allergener:
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Majs

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 g

Chiliflager

1 stk

Lime

1 pose

Koriander

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

150 g

Tortillachips

(Kan indeholde Mælk)

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

½ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3227 kJ
Kalorier (kcal)771 kcal
Fedt45.7 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat72.5 g
Sukker13.6 g
Protein17 g
Salt5.1 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg majs
1

Hæld væde fra majs.

Opvarm en stegepande til middelhøj varme.

Steg majs i 6-7 min, eller indtil gyldne.

Krydr med salt.

Forbered råvarer
2

Hak koriander fint.

Skær lime i både.

Smuldr salatost.

Bland majsdip
3

Bland mayonnaise, fraiche, chiliflager, halvdelen af koriander, salt og et nip peber i en stor skål.

Bland majs og et stort skvæt limesaft i.

Server
4

Smuldr salatost over majsdip, og top med resterende koriander.

Server med limebåde og tortillachips.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image