Seared duck breast and chive creme fraiche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Seared duck breast and chive creme fraiche

with buttered baby potato and radish-hazelnut salad

Allergener:
Nødder
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Små kartofler

20 g

Hasselnødder

(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

60 g

Blandet salat

75 g

Radiser

1 stk

Citron

12 g

Grov sennep

(Indeholder: Sennep)

340 g

Andebryst, sous vide

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til sauce

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3600 kJ
Kalorier (kcal)860 kcal
Fedt59.7 g
Mættet fedt21.2 g
Kulhydrat40.7 g
Sukker5.8 g
Protein37.4 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image