topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet zucchini-'orzotto'

Cremet zucchini-'orzotto'

med miso-braiseret porre og sprød pangrattato

Har du aldrig hørt om orzotto? Det er en italiensk ret, der minder om risotto. Forskellen er, at i orzotto bruges orzo - en pasta, der ligner ris, men smager som pasta. Vi laver vores cremet zucchini-'orzotto' med skalotteløg, zucchini, hvidløg, citron, ost, hvidløg og madlavningsfløde. Vi topper med sprød pangrattato med frisk basilikum.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Selleri
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

½ stk

Zucchini

1 stk

Citron

12.5 g

Panko

(Indeholder: Gluten, Hvede)

1 stk

Skalotteløg

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Basilikum

180 g

Orzo

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja, Æg, Lupin)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder: Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

15 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

1 spsk

Olie til grøntsager

4.5 dl

Vand til orzotto

¼ tsk

Salt til orzotto

1 spsk

Olie til sauce

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3489 kJ
Kalorier (kcal)834 kcal
Fedt41.1 g
Mættet fedt17.5 g
Kulhydrat88.8 g
Sukker16.1 g
Protein22.8 g
Salt3.2 g

Fremgangsmåde

Forbered pangrattato
1

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg panko i 3-4 min, eller indtil gylden og sprød.

Krydr med et nip salt, og overfør til en skål.

Steg zucchini og skalotteløg
2

Riv zucchini groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Skær skalotteløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg zucchini og skalotteløg i 5-6 min, eller indtil vandet er fordampet og grøntsagerne er bløde.

Kog orzo
3

Tilsæt orzo, hvidløg og Hvide Løjer & Urter til stegepanden med zucchini og skalotteløg, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt grøntsagsbouillon, vand og salt, og bring i kog. Sænk til middel varme, og kog under låg i 12-14 min, eller indtil 'al dente'.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud. - Al dente’ betyder, at orzoen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg porre
4

Rens porre, og skær i 2 cm tykke skiver på skrå.

Opvarm olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg porre i 2-3 min på hver side, eller indtil brunet.

Imens, bland misopasta og vand i en lille skål.

Tilsæt misopasta og smør til stegepanden, når porren er brunet, sænk til middellav varme, og lad simre i 8-10 min, eller indtil saucen er tyknet og porren er mør.

Lav orzotto
5

Halver citron.

Hak basilikum fint.

Vend basilikum i skålen med panko.

Tilsæt madlavningsfløde, finrevet ost og citronsaft til stegepanden med orzo, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis orzoen ser tør ud.

Server
6

Anret orzotto i dybe tallerkener.

Top med porre og pangrattato.