Når klokken er mange og børnene skriger efter mad, er pasta din bedste ven. På under en halv time laver du aftenens velsmagende pasta med svampetortelloni i hovedrollen. Vi laver en fantastisk tomatsauce med fløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, chili, tomatpuré, spinat og hvidløg, som vi blander med tortelloni og topper med frisk oregano.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ g
Chiliflager
4 g
Hvide Løjer & Urter
300 g
Svampetortelloni
(Indeholder Mælk, Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Fisk, Sennep, Soja, Krebsdyr, Bløddyr, Selleri, Nødder)
125 g
Cherrytomater
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Oregano
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Rødløg
60 g
Spinat
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til sauce
1 dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Halver cherrytomater.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk oregano.
Skyl spinat.
Opvarm olivenolie i en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg i 2-3 min, eller indtil bløde.Tilsæt tomatpuré, hvidløg, og Hvide Løjer & Urter, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.Tilsæt madlavningsfløde, cherrytomater, grøntsagsbouillon, chiliflager og salt, og lad simre på middel varme i 1-2 min, eller indtil tyknet.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Imens, kog tortelloni i 1-2 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Tilsæt tortelloni, pastavand og spinat til stegepanden med sauce, og vend sammen lige inden servering.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Server tortelloni i dybe tallerkener.
Top med oregano.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.