Fransk ratatouille møder italiensk gnocchi i denne gratin, som toppes med finrevet ost og bages gylden i ovnen. Ratatouille er en fyldig tomatsauce med masser af zucchini, peberfrugt og rødløg krydret med bl.a. Middelhavsdrøm, røget paprika og madlavningsfløde. Ovenpå kommes frisk gnocchi vendt med olivenolie og Hello Sunrise. Det hele bages og serveres med en frisk og sprød rucola-gulerodssalat på siden.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pakke
Hakkede tomater
1 stk
Zucchini
2 g
Røget paprika
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
2 g
Middelhavsdrøm
4 g
Hello Sunrise
(Indeholder Selleri, Sennep)
350 g
Gnocchi
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
1 spsk
Olie til stegning
½ spsk
Olie til gnocchi
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 dl
Vand til sauce
½ tsk
Sukker til sauce
¼ tsk
Salt til sauce
½ spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
¼ tsk
Salt til gnocchi
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Hak rødløg groft.
Skær peberfrugt og zucchini i 1 cm tern.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, peberfrugt, zucchini, salt og et nip peber i 2-3 min.
Imens, bland gnocchi, olivenolie, Hello Sunrise, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Tilsæt Middelhavsdrøm, røget paprika, hakkede tomater, madlavningsfløde, vand, sukker og salt til panden, og steg i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet.
Overfør ratatouille til et ildfast fad.
Top med gnocchi, og fordel i et jævnt lag.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gnocchien er gylden.
Drys med finrevet ost, og bag videre i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet.
Imens, skyl rucola.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Bland rucola, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Anret gratin på tallerkener.
Server med salat.