Cremet ratatouille- og gnocchigratin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet ratatouille- og gnocchigratin

Cremet ratatouille- og gnocchigratin

med finrevet ost og rucolasalat

Fransk ratatouille møder italiensk gnocchi i denne gratin, som toppes med finrevet ost og bages gylden i ovnen. Ratatouille er en fyldig tomatsauce med masser af zucchini, peberfrugt og rødløg krydret med bl.a. Middelhavsdrøm, røget paprika og madlavningsfløde. Ovenpå kommes frisk gnocchi vendt med olivenolie og Hello Sunrise. Det hele bages og serveres med en frisk og sprød rucola-gulerodssalat på siden.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Milk
Celery
Senf
Hvede
Gluten
Egg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

195 g

Hakkede tomater

1 stk

Zucchini

2 g

Røget paprika

75 ml

Madlavningsfløde

2 g

Middelhavsdrøm

4 g

Hello Sunrise

350 g

Gnocchi

20 g

Finrevet ost

40 g

Rucola

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Gulerod

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til stegning

½ spsk

Olie til gnocchi

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 dl

Vand til sauce

½ tsk

Sukker til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til gnocchi

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2869 kJ
Kalorier (kcal)686 kcal
Fedt31.2 g
Mættet fedt12.8 g
Kulhydrat83.1 g
Sukker19.8 g
Kostfibre9.7 g
Protein19.9 g
Salt5.9 g
Potassium57.6 mg
Calcium18.9 mg
Iron1.2 mg

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Hak rødløg groft.

Skær peberfrugt og zucchini i 1 cm tern.

Steg grøntsager
2

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, peberfrugt, zucchini, salt og et nip peber i 2-3 min.

Imens, bland gnocchi, olivenolie, Hello Sunrise, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav ratatouillesauce
3

Tilsæt Middelhavsdrøm, røget paprika, hakkede tomater, madlavningsfløde, vand, sukker og salt til panden, og steg i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Bag ratatouille
4

Overfør ratatouille til et ildfast fad.

Top med gnocchi, og fordel i et jævnt lag.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil gnocchien er gylden.

Drys med finrevet ost, og bag videre i 1-2 min, eller indtil osten er smeltet.

Lav salat
5

Imens, skyl rucola.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland rucola, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret gratin på tallerkener.

Server med salat.