HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Perlecouscous
topBanner
Cremet perlecouscous

Cremet perlecouscous

med stegt bacon og frisk spinat

Cremet perlecouscous er perfekt mad, når tiden er knap og sultne maver skriger efter mad. Samtidigt som perlecouscous koger, steger vi bacon, svampe og zucchini. Så blander vi alt og tilsætter spinat, creme fraiche og basilikum. En perfekt hverdagsret, der laves på under en halv time!

Tags:Hurtig
Allergener:selleriglutensojamælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

170 g

Perlecouscous

(Indeholdergluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Løg

200 g

Champignon

220 g

Zucchini

60 g

Spinat

1 pose

Basilikum

140 g

Bacon, tern

25 ml

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

75 g

Crème fraiche

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

4 dl

Vand* (trin 1)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)694.685 kcal
Energi (kJ)2906.562 kJ
Fedt30.537 g
Mættet fedt14.4 g
Kulhydrat69.8016 g
Sukker9.6 g
Protein28.771 g
Salt4.3 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring vand* [4 dl | 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt perlecouscous, skru ned til middel varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil de er bløde, men stadigvæk har bid. Hæld overskydende vand fra.

2

Pres eller hak hvidløg fint. Hak løg fint. Skær svampe i tynde skiver. Hak zucchini fint. Hak basilikum fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. 

3

Opvarm en stor stegepande på høj varme. Steg bacon og svampe i 2-3 min, og skru ned til middelhøj varme. Tilsæt løg, hvidløg og zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt sojasauce og et stort nip peber*, og skru ned til middel varme.

4

Tilsæt færdigkogt perlecouscous, creme fraiche [1/2 pakke, 2P] og halvdelen af basilikum.

5

Tilsæt spinat, og vend indtil den er faldet sammen. Krydr med et nip peber*.

6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener. Top med resterende basilikum.