HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Pasta
topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med bacon, porre & pangrattato

Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.

Tags:Hurtig
Allergener:glutenmælkæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

270 g

Spaghetti

(IndeholderglutenKan indeholdesoja)

1 stk

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

2 stk

Porre

60 g

Hvidløgsfed

4 g

Spinat

4 g

Hvide Løjer & Urter

200 ml

Kyllingebouillon

140 g

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

2 stk

Bacon, tern

½ tsk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Salt* (trin 5)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)998.92 kcal
Energi (kJ)4179.4814 kJ
Fedt35.8945 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat126.4552 g
Sukker15.1 g
Protein37.413 g
Salt4.1 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Gryde
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær porre i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Skær tomat i 2 cm tern.

2

Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg panko i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.

4

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt porre og tomat, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, bouillon og et skvæt pastavand, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.

5

Tilsæt spinat, spaghetti og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og vend sammen. Smag til med peber*.

6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato. Drys med revet ost.