Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
40 g
Finrevet ost
1 stk
Porre
2 stk
Hvidløgsfed
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
4 g
Hvide Løjer & Urter
4 g
Kyllingebouillon
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
140 g
Bacon, tern
2 stk
Tomat
½ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Skær porre i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Skær tomat i 2 cm tern.
Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente'. Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra. Vend spaghetti med en smule olivenolie* i gryden.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg panko i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.
Opvarm samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon i 3-4 min. Tilsæt porre og tomat, og steg videre i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min. Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, bouillon og et skvæt pastavand, og lad simre på middel varme i 3-4 min, eller indtil let tyknet. TIP: Tilsæt mere pastavand, hvis saucen er for tyk.
Tilsæt spinat, spaghetti og salt* [1/2 tsk | 1 tsk], og vend sammen. Smag til med peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato. Drys med revet ost.