topBanner
Cremet pasta

Cremet pasta

med bacon, porre & pangrattato

Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.

Tags:Hurtig
Allergener:glutensojamælkægselleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

140 g

Bacon, skiver

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

250 g

Spaghetti

(Indeholdergluten, soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 stk

Porre

200 ml

Madlavningsfløde

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Spinat

1 pose

Purløg

4 g

Hvide Løjer & Urter

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)3938 kJ
Kalorier (kcal)941 kcal
Fedt38 g
Mættet fedt19 g
Kulhydrat111 g
Sukker11 g
Protein36 g
Salt3 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog.

Skær porre i tynde skiver.

Pres eller hak hvidløg fint.

Snit purløg fint.

2

Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente.

Hæld vand fra. Kom spaghetti tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.

3

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt panko og halvdelen af purløg, og steg i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.

4

Opvarm en stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt bacon, og steg i 3-4 min.

Tilsæt porre, og steg i 2-3 min.

Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min.

Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter og grøntsagsbouillon, og lad simre på middel varme i 3-4 min.

5

Tilsæt spinat og spaghetti. Smag til med salt* og peber*.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.

6

Anret pasta i dybe tallerkener.

Top med pangrattato.

Drys med revet ost og resterende purløg.