Skøn hyggemad, som vil elskes af hele familien. Spaghettien har skiftet den klassiske kødsauce ud med en ny følgesvend. En super cremet sovs med bacon, porre, spinat, kørvel og pangrattato.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Spaghetti
1 stk
Porre
4 g
Hvide Løjer & Urter
200 ml
Madlavningsfløde
1 pose
Purløg
60 g
Spinat
4 g
Grøntsagsbouillon
20 g
Finrevet ost
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
140 g
Bacon, tern
2 stk
Hvidløgsfed
Bring en stor gryde med letsaltet vand* i kog. Skær porre i tynde skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Snit purløg fint.
Kog spaghetti i 7-9 min, eller indtil til ‘al dente. Hæld vand fra. Kom spaghetti tilbage i gryden, og vend med en smule olivenolie*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt panko og halvdelen af purløg, og steg i 3-4 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en lille skål.
Opvarm en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt bacon, og steg i 3-4 min. Tilsæt porre, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, og steg i 1 min. Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter og grøntsagsbouillon, og lad simre på middel varme i 3-4 min.
Tilsæt spinat og spaghetti. Smag til med salt* og peber*. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med pangrattato. Drys med revet ost og resterende purløg.