HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCremet Gnocchi
topBanner
Cremet gnocchi

Cremet gnocchi

med bacon, zucchini & lagret ost

Spændende opskrift med gnocchi, som bliver stegt i stedet for at koges! Når gnocchien er stegt havner den i en superlækker sauce med bacon, hvidløg, rødløg, spinat og zucchini. En skøn hyggeret som hele familien kommer til at elske.

Tags:Hurtig
Allergener:mælkglutenæg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

200 ml

Zucchini

1 stk

Madlavningsfløde

(Indeholdermælk)

4 g

Hvidløgsfed

350 g

Oksebouillon

140 g

Gnocchi

(IndeholderglutenKan indeholdesoja, sennep)

1 stk

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

60 g

Bacon, tern

½ dl

Rødløg

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand* (trin 4)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)667.08 kcal
Energi (kJ)2791.0627 kJ
Fedt33.482 g
Mættet fedt16.8 g
Kulhydrat65.2716 g
Sukker7.1 g
Protein23.891 g
Salt4.7 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak zucchini fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 5-6 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.  OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

3

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon og rødløg i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.

4

Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon og vand* [1/2 dl | 1 dl]. Rør godt rundt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.

5

Tilsæt gnocchi og spinat til saucen. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med peber*.

6

Anret gnocchi i dybe tallerkener. Drys med revet ost.