Spændende opskrift med gnocchi, som bliver stegt i stedet for at koges! Når gnocchien er stegt havner den i en superlækker sauce med bacon, hvidløg, rødløg, spinat og zucchini. En skøn hyggeret som hele familien kommer til at elske.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 ml
Zucchini
1 stk
Madlavningsfløde
(Indeholdermælk)4 g
Hvidløgsfed
350 g
Oksebouillon
140 g
Gnocchi
(IndeholderglutenKan indeholdesoja, sennep)1 stk
Finrevet ost
(Indeholdermælk, æg)60 g
Bacon, tern
½ dl
Rødløg
Spinat
Vand* (trin 4)
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Hak zucchini fint. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg gnocchi under omrøring i 5-6 min. Krydr med et nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken. OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg bacon og rødløg i 3-4 min. Tilsæt zucchini, og steg videre i 3-4 min. Tilsæt hvidløg, og steg i yderligere 1 min.
Tilsæt madlavningsfløde, oksebouillon og vand* [1/2 dl | 1 dl]. Rør godt rundt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt gnocchi og spinat til saucen. Rør rundt indtil spinaten er faldet sammen. Smag til med peber*.
Anret gnocchi i dybe tallerkener. Drys med revet ost.