Let cajunkrydret baconspaghetti
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Let cajunkrydret baconspaghetti

Let cajunkrydret baconspaghetti

med frisk rucola og cherrytomater

Pasta er din bedste ven, når børnene skriger efter mad. I aften laver vi det ekstra nemt ved at lave det hele i en stegepanden. Vi laver en fantastisk sauce med bacon, cherrytomater, peberfrugt, tomat, chili, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi vender spaghetti og frisk rucola i panden, og så er maden klar.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Sulfitter
Hvede
Gluten
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

125 g

Cherrytomater

2 g

Røget paprika

½ g

Chiliflager

4 g

Kyllingebouillon

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pakke

Spaghetti

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

140 g

Bacon, tern

1 stk

Peberfrugt

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3209 kJ
Kalorier (kcal)767 kcal
Fedt33.7 g
Mættet fedt16.9 g
Kulhydrat81.7 g
Sukker16.1 g
Protein30.9 g
Salt3 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Steg bacon
2

Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Skyl rucola.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon, cherrytomater og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt tomatpuré, chiliflager, røget paprika og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sauce
3

Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, finrevet ost og pastavand, og rør rundt.

Tilsæt pasta, og vend sammen.

Tilsæt rucola lige inden servering, og vend sammen.

Server
4

Anret pasta i dybe tallerkener.