Pasta er din bedste ven, når børnene skriger efter mad. I aften laver vi det ekstra nemt ved at lave det hele i en stegepanden. Vi laver en fantastisk sauce med bacon, cherrytomater, peberfrugt, tomat, chili, fløde, ost og cajunkrydderier. Vi vender spaghetti og frisk rucola i panden, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
125 g
Cherrytomater
2 g
Røget paprika
½ g
Chiliflager
4 g
Kyllingebouillon
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 pakke
Spaghetti
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Sennep, Soja)
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
40 g
Rucola
1 dåse
Tomatpuré
140 g
Bacon, tern
1 stk
Peberfrugt
1 dl
Gemt pastavand
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 8-9 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Skyl rucola.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon, cherrytomater og peberfrugt i 4-5 min, eller indtil let bløde.
Tilsæt tomatpuré, chiliflager, røget paprika og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Tilsæt madlavningsfløde, kyllingebouillon, finrevet ost og pastavand, og rør rundt.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Tilsæt rucola lige inden servering, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener.