Hurtig kylling i karry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig kylling i karry

Hurtig kylling i karry

med basmatiris og grøn peber

Til dage hvor det skal gå lynhurtigt, men du gerne vil have en lækker og varmende ret, er vores Hurtig og cremet kylling i karry et hit. Kylling stegt med grøntsager og derefter forkælet med Curry-On og crème fraiche. For lidt syre og sødme kommer der en klat abrikoschutney på siden.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Mælk
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Basmatiris

300 g

Kyllingebryststrimler

4 g

Curry-On

4 g

Kyllingebouillon

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

50 g

Abrikoschutney

(Indeholder Sennep)

1 stk

Grøn peberfrugt

1 stk

Løg

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til kød

¾ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2897 kJ
Kalorier (kcal)692 kcal
Fedt22.8 g
Mættet fedt9.3 g
Kulhydrat99.3 g
Sukker14.7 g
Protein51.9 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær løg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Hak persille fint.

Lav kylling i karry
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, peberfrugt og kylling med salt og Curry-On i 4-5 min, eller indtil kylling er brunet og gennemstegt.

Tilsæt crème fraiche, vand og kyllingebouillon, sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Server
4

Anret ris og kylling i karry skåle.

Drys med persille.

Server med abrikoschutney.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image