Til dage hvor det skal gå lynhurtigt, men du gerne vil have en lækker og varmende ret, er vores Hurtig og cremet kylling i karry et hit. Kylling stegt med grøntsager og derefter forkælet med Curry-On og crème fraiche. For lidt syre og sødme kommer der en klat abrikoschutney på siden.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
300 g
Kyllingebryststrimler
4 g
Curry-On
4 g
Kyllingebouillon
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
50 g
Abrikoschutney
(Indeholder Sennep)
1 stk
Grøn peberfrugt
1 stk
Løg
1 pose
Bredbladet persille
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til kød
¾ dl
Vand til sauce
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær løg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Hak persille fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, peberfrugt og kylling med salt og Curry-On i 4-5 min, eller indtil kylling er brunet og gennemstegt.
Tilsæt crème fraiche, vand og kyllingebouillon, sænk til middel varme, og lad simre i 1-2 min.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Anret ris og kylling i karry skåle.
Drys med persille.
Server med abrikoschutney.