Middelhavs-zucchinitærte på butterdej
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Middelhavs-zucchinitærte på butterdej

med ricotta og basilikumgremolata

Vores Middelhavs-zucchinitærte på butterdej bringer de solrige smage fra Middelhavet ind i dit køkken. Nyd både smagen af ricotta og basilikumgremolata, for denne tærte er let, frisk og perfekt til enhver lejlighed. Vi fuldender måltidet med en fyldig rucolasalat med tomat og solsikkekerner.

Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Butterdej

(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)

2 stk

Tomat

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Basilikum

200 g

Ricotta

(Indeholder: Mælk)

1 g

Chiliflager

40 g

Rucola

1 stk

Citron

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Zucchini

20 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde spor af: Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til ricotta

½ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3681 kJ
Kalorier (kcal)880 kcal
Fedt64.5 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat52.4 g
Sukker11.5 g
Protein20.1 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Tag butterdej ud af køleskabet.

Rul butterdej ud, og overfør til en bageplade med bagepapir.

2

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland ricotta, salt og hvidløg i en lille skål.

Skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Bland zucchini, salt, Middelhavsdrøm og olivenolie i en stor skål.

3

Smør ricotta på butterdej med 1 cm til kanten.

Top med zucchini.

Bag i ovnen i 10-12 min, indtil gylden og sprød.

4

Imens, skyl rucola.

Hak tomat groft.

Bland rucola og tomat i en mellemstor skål.

Hak basilikum og chili fint.

Halver citron.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

5

Bland basilikum og chili i en lille skål.

Vend olivenolie, solsikkekerner, et skvæt citronsaft og salt i salat.

6

Skær zucchinitærte i stykker, og anret tærte og salat på tallerkener.

Top tærte med basilikumgremolata.