Kuller er en fantastisk fisk, som er svær at mislykkes med, du skal bare sørge for at den ikke bliver tilberedt for længe. I aften dækker vi fisken med citron og bager den til perfektion. Vidunderligt tilbehør er ovnbagte rodfrugter og aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
4 g
Panamad
30 g
Spinat
10 g
Græskarkerner
300 g
Kartofler
1 pose
Dild
250 g
Kuller
1 stk
Rødbede
1 stk
Pastinak
2 stk
Gulerod
80 g
Aioli
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet), gulerod (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær citron i tynde skiver.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Placer med skindsiden nedad i et ildfast fad, og top med citronskiver.
Bag i ovnen i 12-15 min, eller indtil gennemtilberedt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Imens, hak dild fint.
Skyl spinat.
Tilsæt græskarkerner til bagepladen med rodfrugter, og vend sammen, når der er 5 min tilbage.
Vend rodfrugter med spinat på bagepladen lige inden servering.
Anret rodfrugter og fisk på tallerkener.
Top fisk med dild.
Server med aioli og citronskiver.