Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 6 boller. Chokoladeboller er et sikkert hit hos både store og små, og når de er friskbagte og dufter i hele huset, så er de fuldstændig uimodståelige! Disse boller indeholder kun to ingredienser, så de er hurtige og lette at lave, især hvis man får hjælp af ivrige børn i køkkenet.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
100 g
Mælkechokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Placer et ildfast fad med vand i i bunden af ovnen.
Strø bordpladen med hvedemel, og rul pizzadej ud til en rektankel.
Drys mælkechokoladeknapper hen over dejen.
Fold dejen hen over sig selv et par gange, så chokolade bliver lukket inde.
Ælt dejen let, så chokolade bliver fordelt i dejen.
Skær dej ud i 6 stykker, og rul hvert stykke til en rund bolle.
Overfør til en bageplade med bagepapir.
Lad boller hvile i 10 min, og bag derefter i 12-15 min, indtil gyldne.
TIP: Pensl boller med mælk eller pisket æg for at gøre overfladen skinnende.
Lad chokoladeboller køle let af inden servering.