Skip to main content
Chokoladeboller
Chokoladeboller

Chokoladeboller

6 boller | Færdiglavet dej og chokoladeknapper

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 6 boller. Chokoladeboller er et sikkert hit hos både store og små, og når de er friskbagte og dufter i hele huset, er de fuldstændig uimodståelige! Disse boller indeholder kun to ingredienser, så de er hurtige og lette at lave, især hvis man også får hjælp af ivrige børn i køkkenet.

Tags:
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Mælk

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid30 minutter
5 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

100 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder: Soja, Mælk Kan indeholde spor af: Sesam, Hvede, Gluten, Nødder, Jordnødder)

Næringsindhold

Energi (kJ)3073 kJ
Kalorier (kcal)735 kcal
Fedt22.1 g
Mættet fedt10.9 g
Kulhydrat113.5 g
Sukker27 g
Kostfibre1.1 g
Protein21.5 g
Salt2.1 g

Fremgangsmåde

Forbered dej
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). 

Tag pizzadejen ud af køleskabet og indpakningen mindst 10 min før tilberedning.

Placer et ildfast fad med vand i bunden af ovnen.

Strø bordpladen med hvedemel, og rul pizzadej ud til en rektankel. 

TIP: Hvis dejen er svær at rulle ud, så lad den hvile et par minutter og prøv igen.

Forbered chokoladeboller
2

Drys mælkechokoladeknapper hen over dej.

Fold dejen ind over sig selv et par gange, så chokolade bliver lukket inde.

Ælt dejen let, så chokolade bliver fordelt i dejen.

Bag chokoladeboller
3

Skær dej ud i 6 stykker, og rul hvert stykke til en rund bolle.

Overfør til en bageplade med bagepapir.

Lad boller hvile i 10 min, og bag dem derefter i ovnen i 12-15 min, indtil gyldne.

TIP: Pensl boller med mælk eller pisket æg for at gøre overfladen skinnende.

Server
4

Lad chokoladeboller køle let af inden servering.