Forestil dig den forførende duft af kokosmælk, citrongræs og frisk fisk, der simrer i en aromatisk karry. Det får du lige her, med vores Miso-honningkuller i kokoskarry. Vi har udviklet opskriften, så den både falder lige i børns og voksnes smag, og til de modige børn og voksne er der en spændende miso-honning, der kan dryppes over fisken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
150 g
Jasminris
180 ml
Kokosmælk
30 g
Misopasta
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
25 g
Honning
1 stk
Citrongræs
1 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
1.5 dl
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, riv hvidløg og ingefær groft.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Hak løg fint.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt, løg og gulerod med salt i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Bank citrongræs med en kagerulle.
Tilsæt citrongræs, hvidløg og ingefær, og steg videre i 1-2 min, indtil velduftende.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Tilsæt kokosmælk, fisk og vand til stegepanden, dæk til med låg, og lad simre i 5-6 min.
Fjern citrongræs.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Bland honning og misopasta i en lille skål.
Anret ris, karry og fisk i dybe tallerkener.
Dryp de voksnes fisk med miso-honning.
Top med forårsløg.