
Forestil dig den forførende duft af kokosmælk, citrongræs og frisk fisk, der simrer i en aromatisk karry. Det får du lige her, med vores Miso-honningkuller i kokoskarry. Vi har udviklet opskriften, så den både falder lige i børns og voksnes smag, og til de modige børn og voksne er der en spændende miso-honning, der kan dryppes over fisken.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
250 g
Kuller
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Forårsløg
1 stk
Hvidløgsfed
2 tsk
Ingefær
150 g
Jasminris
180 ml
Kokosmælk
30 g
Misopasta
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
25 g
Honning
1 stk
Citrongræs
1 stk
Gulerod
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Løg
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til fisk
1.5 dl
Vand til sauce

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Imens, riv hvidløg og ingefær groft.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Hak løg fint.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt, løg og gulerod med salt i 3-4 min, eller indtil let bløde.
Bank citrongræs med en kagerulle.
Tilsæt citrongræs, hvidløg og ingefær, og steg videre i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.
Tilsæt kokosmælk, fisk og vand til stegepanden, dæk til med låg, og lad simre i 5-6 min.
Fjern citrongræs.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Bland honning og misopasta i en lille skål.

Anret ris, karry og fisk i dybe tallerkener.
Dryp de voksnes fisk med miso-honning.
Top med forårsløg.