Skip to main content
Miso-honningkuller i kokoskarry | Til børn og voksne
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Miso-honningkuller i kokoskarry | Til børn og voksne

med grøntsager og jasminris

Forestil dig den forførende duft af kokosmælk, citrongræs og frisk fisk, der simrer i en aromatisk karry. Det får du lige her, med vores Miso-honningkuller i kokoskarry. Vi har udviklet opskriften, så den både falder lige i børns og voksnes smag, og til de modige børn og voksne er der en spændende miso-honning, der kan dryppes over fisken.

Tags:
Børnevenlig
Allergener:
Fisk
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder: Fisk)

1 stk

Forårsløg

1 stk

Hvidløgsfed

2 tsk

Ingefær

150 g

Jasminris

180 ml

Kokosmælk

30 g

Misopasta

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

25 g

Honning

1 stk

Citrongræs

1 stk

Gulerod

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Olie til stegning

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til fisk

1.5 dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3115 kJ
Kalorier (kcal)744 kcal
Fedt24.3 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat90.9 g
Sukker21.7 g
Protein39 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

2

Imens, riv hvidløg og ingefær groft.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Hak løg fint.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint.

3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt, løg og gulerod med salt i 3-4 min, eller indtil let bløde.

Bank citrongræs med en kagerulle. 

Tilsæt citrongræs, hvidløg og ingefær, og steg videre i 1-2 min, indtil velduftende.

4

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt kokosmælk, fisk og vand til stegepanden, dæk til med låg, og lad simre i 5-6 min.

Fjern citrongræs.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. 

5

Bland honning og misopasta i en lille skål.

6

Anret ris, karry og fisk i dybe tallerkener.

Dryp de voksnes fisk med miso-honning.

Top med forårsløg.