
Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. I dag frister vi med skønne frokostwraps, som sagtens kan forberedes i god tid, hvis du vil have dem med på arbejde, eller til en picnic. Vi fylder vores wraps med stegt kylling, høvlet ost og salat med hjemmelavet cæsardressing lavet på fraiche, mayonnaise og hvidløg.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
300 g
Kyllingebryststrimler
4 stk
Tortillabrød
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sennep, Soja)
1 stk
Salat
75 ml
Fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
25 g
Mayonnaise
(Indeholder: Æg, Sennep)
20 g
Grana Padano, høvlet
(Indeholder: Mælk, Æg)
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til dressing

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med salt i 2 min på hver side, indtil brunet. Sænk til middel varme, og steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, salt og et nip peber i en stor skål.
Skyl salat.
Skær roden af salat, skil bladene ad, og hak groft.
Vend salat i dressing.

Fyld tortillabrød med salat, kylling og høvlet ost.
Fold sammen til wraps.