Creamy rosemary chicken and kale pot pie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy rosemary chicken and kale pot pie

With buttered baked crust

Allergener:
Gluten
Hvede
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Pizzadej

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Sesam)

280 g

Kyllingebryst

1 g

Majs

1 stk

Gulerod

4 g

Kyllingebouillon

15 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

50 g

Grønkål, skåret

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder: Mælk)

1 stk

Rosmarin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

1 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Smør til dej

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4114 kJ
Kalorier (kcal)983 kcal
Fedt36.2 g
Mættet fedt21.4 g
Kulhydrat109.7 g
Sukker14.3 g
Protein57.3 g
Salt5.5 g

Fremgangsmåde

1
2
3
4
5
6