Chiagrød, smoothiebowl og smoothiekit
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chiagrød, smoothiebowl og smoothiekit

Chiagrød, smoothiebowl og smoothiekit

2x3 portioner | morgenmad til tre dage

Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til to dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin-for-trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Her kommer en super kombo med 3 x velsmagende morgenmad, der øjeblikkeligt pifter morgenbordet op! Få en god start på dagen med chiagrød, smoothiebowl og smoothie.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Chia frø

(Kan indeholde Jordnødder, Sesam, Nødder)

360 ml

Kokosmælk

75 g

Honning

1 dåse

Ananasskiver

1 pose

Mynte

30 g

Kokosmel

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)

4 stk

Mango

1 stk

Avocado

300 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

30 g

Spinat

2 stk

Appelsin

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5529 kJ
Kalorier (kcal)1322 kcal
Fedt66.5 g
Mættet fedt43.5 g
Kulhydrat145.6 g
Sukker130.4 g
Protein19.9 g
Salt0.3 g

Fremgangsmåde

Forbered chiagrød
1

Aftenen før:

Bland chiafrø (30g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål. Put låg på, og stil i køleskabet natten over.

Næste morgen:

Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server ananas-chiagrød
2

Hak mynte fint.

Hæld væde fra ananas, og skær i små stykker.

Bland mynte og ananas i en lille skål.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme. Rist kokosmel i 3-4 min, eller indtil gyldent.

Fordel halvdelen af chiagrød i glas, og top med halvdelen af ananas, så resterende chiagrød, og resterende ananas.

Top med kokosmel.

Forbered smoothiebowl
3

Skræl 2 mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i små tern.

Gem halvdelen af mangotern til topping.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist kokosmel i 3-4 min, eller indtil gyldent.

Server smoothiebowl
4

Skyl spinat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Kom resterende mango, avocado, spinat, yoghurt [1 stk] og honning [1 stk] i blenderen.

Blend i 1-2 min, eller indtil smoothie har den ønskede konsistens.

Anret smoothie i skåle. Top med mangotern og ristet kokosmel.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Forbered smoothie
5

Skræl 2 mangoer, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i store tern.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde. Skær en skive til servering, og skær resten i store tern.

TIP: For en koldere og mere fyldig smoothie, tilsæt et par isterninger når du blender.

Server smoothie
6

Kom mango, appelsin, honning [1 stk] og kokosmælk [1 stk] i blenderen.

Blend i 1-2 min, eller indtil smoothie har den ønskede konsistens.

Anret smoothie i glas, og pynt med en halv appelsinskive på hvert glas.