topBanner
Cheeseburger

Cheeseburger

med karamelliseret løg, friske grøntsager & fritter

Byd familien på disse hjemmelavede burgere, en undervurderet ret at lave fra bunden. Her giver vi dig en enkel opskrift på klassiske cheeseburgere, hvor vi lader cremet mozzarella smelte over saftige bøffer. Karamelliserede løg giver smagsintensitet, og friske grøntsager giver friskhed. Bløde briocheboller og sprøde hjemmelavede fritter supplerer perfekt.

Tags:Børnevenlig
Allergener:ægglutenmælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid40 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

500 g

Kartofler

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

1 stk

Gulerod

250 g

Hakket oksekød

30 g

Panko

(Indeholdergluten)

2 stk

Briocheboller

(Indeholderæg, gluten, mælkKan indeholdeKan indeholde spor af sesam, Kan indeholde spor af soja, Kan indeholde spor af nødder)

50 g

Ketchup

50 g

Revet mozzarella

(Indeholdermælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Sukker*

1 stk

Æg*

(Indeholderæg)

¼ tsk

Salt*

Smør*

(Indeholdermælk)
Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)4088 kJ
Kalorier (kcal)977 kcal
Fedt39 g
Mættet fedt15 g
Kulhydrat109 g
Sukker22 g
Protein53 g
Salt4 g
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft.

Skær kartofler (uskrællet) til fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min.

2

Skær løg i tynde skiver.

Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en stegepande ved middel varme.

Steg løg i 10-12 min.

Tilsæt sukker* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og et nip salt*, når der er 5 min tilbage.

3

Skær tomat i tynde skiver.

Skræl agurk til lange, tynde bånd.

Skræl og riv gulerod.

Bland hakket oksekød, æg*, panko, gulerod [2 spsk, 2 pers. | 4 spsk, 4 pers.], salt* [1/4 tsk, 2 pers. | 1/2 tsk, 4 pers.] og et nip peber* i en skål.

Form fars til bøffer (1 pr. person).

TIP: Skær resten i tynde skiver, når du ikke kan skrælle flere bånd af agurken.

4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme.

Steg bøffer i 5-6 min på hver side.

Drys bøffer med revet ost, når der er 1 min tilbage.

5

Skær boller over på midten.

Varm i ovnen i 2-3 min.

6

Smør boller med ketchup.

Fyld med bøf, tomat, agurk, bløde løg og resterende gulerod.

Server med fritter.