Opdag et caribisk tvist på vegetarisk pasta, med vores Caribisk plantefarspasta. Kokosmælksaucen gør plantefarsen til en eksotisk og krydret oplevelse, der sender dig til caribiske palmestrande.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Panamad
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)
180 g
Plantefars
(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)
1 stk
Hvidløgsfed
180 g
Pasta
(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder: Selleri)
1 g
Chiliflager
1 stk
Peberfrugt
180 ml
Kokosmælk
2 g
Citronpeber
1 stk
Gulerod, Julienne
1 stk
Bredbladet persille
½ stk
Porre
2 spsk
Gemt pastavand
1 spsk
Olie til salsa
¼ tsk
Salt til salsa
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Imens, hak persille fint.
Hak peberfrugt fint.
Knus peanuts let i posen med en kødhammer eller kagerulle.
Bland peberfrugt, persille, peanuts, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Pres eller hak hvidløg fint.
Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg plantefars, porre, gulerod, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Tilsæt hvidløg, Panamad, citronpeber og chiliflager, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, sojasauce, grøntsagsbouillon og pastavand, og steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.
TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Vend pasta i saucen.
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud.
Anret pasta i skåle.
Top med peberfrugtsalsa.