Skip to main content
Caribisk plantefarspasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk plantefarspasta

Caribisk plantefarspasta

med peberfrugtsalsa og saltede peanuts

Opdag et caribisk tvist på vegetarisk pasta, med vores Caribisk plantefarspasta. Kokosmælksaucen gør plantefarsen til en eksotisk og krydret oplevelse, der sender dig til caribiske palmestrande.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Byg
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder: Jordnødder Kan indeholde spor af: Sesam, Nøtter)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder: Hvede, Soja, Gluten)

180 g

Plantefars

(Indeholder: Gluten, Byg, Soja)

1 stk

Hvidløgsfed

180 g

Pasta

(Indeholder: Gluten, Hvede Kan indeholde spor af: Soja, Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder: Selleri)

1 g

Chiliflager

1 stk

Peberfrugt

180 ml

Kokosmælk

2 g

Citronpeber

1 stk

Gulerod, Julienne

1 stk

Bredbladet persille

½ stk

Porre

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til salsa

¼ tsk

Salt til salsa

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3733 kJ
Kalorier (kcal)892 kcal
Fedt42.7 g
Mættet fedt17.4 g
Kulhydrat83.8 g
Sukker15.8 g
Protein35 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Kog pasta
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav salsa
2

Imens, hak persille fint.

Hak peberfrugt fint.

Knus peanuts let i posen med en kødhammer eller kagerulle.

Bland peberfrugt, persille, peanuts, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg plantefars
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Halver porre, rens, og skær i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars, porre, gulerod, salt og et nip peber i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Lav sauce
4

Tilsæt hvidløg, Panamad, citronpeber og chiliflager, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, grøntsagsbouillon og pastavand, og steg i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Tilsæt pasta
5

Vend pasta i saucen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis pastaen ser tør ud.

Server
6

Anret pasta i skåle.

Top med peberfrugtsalsa.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image