I aften frister vi med caribisk svinekød med stegt ananas og frisk tomat-agurkesalat. Vi steger kød og ananas med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Vi serverer vores caribiske svinekød med luftige ris, tomatsalat med agurk og rødløg, spicy srirachamayonnaise og frisk mynte.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Mynte
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
300 g
Svinekamfilet
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Rødløg
150 g
Langkornede hvide ris
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
½ dåse
Ananasskiver
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
½ spsk
Smør (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 3)
½ spsk
Hvedemel (trin 4)
½ dl
Vand (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
½ tsk
Salt (trin 1)
Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits Ay Cajun-ba i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hæld væde fra ananas [½ dåse, 2P], og hak groft.
Hak mynte groft.
Hak agurk og tomat groft.
Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.
Bland agurk, tomat, rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.
Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, krydr med salt, og vend med hvedemel [1/2 spsk I 1 spsk] i en skål.
Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg ananas og svinekød med Jorden Rundt i 3-4 min, eller indtil brunet gennemstegt.
Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet.
Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.
TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret ris, svinekød, ananas og sauce i dybe tallerkener.
Top med tomat-agurkesalat og srirachamayonnaise.
Drys med mynte.