Caribisk inspireret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caribisk inspireret svinekød

Caribisk inspireret svinekød

med stegt ananas og tomat-agurkesalat

I aften frister vi med caribisk svinekød med stegt ananas og frisk tomat-agurkesalat. Vi steger kød og ananas med vores skønne krydderiblanding, som vi kalder Jorden Rundt. Vi serverer vores caribiske svinekød med luftige ris, tomatsalat med agurk og rødløg, spicy srirachamayonnaise og frisk mynte.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Æg
Sennep
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Mynte

1 stk

Agurk

2 stk

Tomat

300 g

Svinekamfilet

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Rødløg

150 g

Langkornede hvide ris

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ dåse

Ananasskiver

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Hvedemel (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3228 kJ
Kalorier (kcal)771 kcal
Fedt32.8 g
Mættet fedt7.4 g
Kulhydrat78.1 g
Sukker12.1 g
Protein38.9 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Smelt smør [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits Ay Cajun-ba i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 5,5 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 14 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, hæld væde fra ananas [½ dåse, 2P], og hak groft. 

Hak mynte groft.

Hak agurk og tomat groft.

Hak rødløg [½ stk, 2P] fint.

Lav tomat-agurkesalat
3

Bland agurk, tomat, rødløg, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en mellemstor skål.

Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Forbered kød
4

Skær svinekød i 2 cm tern på et andet skærebræt, krydr med salt, og vend med hvedemel [1/2 spsk I 1 spsk] i en skål.

Steg kød
5

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg ananas og svinekød med Jorden Rundt i 3-4 min, eller indtil brunet gennemstegt.

Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], og steg videre i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret ris, svinekød, ananas og sauce i dybe tallerkener.

Top med tomat-agurkesalat og srirachamayonnaise.

Drys med mynte.