Når det er koldt og mørkt, har vi brug for spicy og fyldig hyggemad. Det byder vi på i aften i form af cremet, cajunkrydret kyllingepasta med zucchini, tomat, hvidløg og fløde. Vi topper med revet ost, og spicy chiliflager til de modige.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Pasta
(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja)
½ stk
Zucchini
2 stk
Tomat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 dåse
Tomatpuré
4 g
Kyllingebouillon
20 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
1 g
Chiliflager
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
300 g
Kyllingebryststrimler
2 g
Røget paprika
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ tsk
Salt (trin 3)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog pasta i 11-12 min, eller indtil ‘al dente'.
Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.
Vend eventuelt pasta med en smule olivenolie i gryden.
TIP: ‘Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Skær zucchini [1/2 stk, 2P] og tomat i 2 cm tern.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt kylling, og krydr med et nip salt. Tilsæt zucchini, tomat, Ay Cajun-ba, røget paprika [1/2 pakke, 2P] og tomatpuré [1/2 dåse, 2P], og steg i 4-5 min, eller indtil kyllingen er brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt pastavand, kyllingebouillon og madlavningsfløde, og lad simre i 1 min.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og peber.
Anret kyllingepasta i dybe tallerkener.
Top med finrevet ost og chiliflager.
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.