De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Rødløg
2 stk
Gulerod
1 dåse
Majs
30 g
Spinat
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
4 g
Panamad
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
½ stk
Lime
1 pose
Koriander
¼ tsk
Salt (trin 2)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær rødløg i 2 cm både.
Skær gulerod og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir.
Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skyl spinat.
Hæld væde fra majs.
Placer majs i et hjørne af bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.
Imens, halver lime [½ stk, 2P].
Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.
Hak koriander fint.
Bland fraiche, hvidløg, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.
Vend spinat med færdige grøntsager på bagepladen.
Anret kartofler og grøntsager på tallerkener.
Top med kebab og lime-'crema'.
Drys med koriander.