Cajunkrydrede vegetarkebabstrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydrede vegetarkebabstrimler

Cajunkrydrede vegetarkebabstrimler

med ovnbagte grøntsager og lime-'crema'

De dage, hvor solen leger gemmeleg, har vi brug for varmende hyggemad, som vil blive slugt af hele familien. I aften laver vi en varmende og mild karry med rejer, rødløg, pak choi og kokosmælk. For at gøre det nemt blander vi karryen med nudler i stegepanden, så den serveres som en ret. Vi topper med lime og forårsløg, og så er maden klar!

Tags:
Vegetarisk
Under 650 kcal
10 min prep
Allergener:
Sulfitter
Soja
Hvede
Gluten
Sennep
Havre
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

1 dåse

Majs

30 g

Spinat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Panamad

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2455 kJ
Kalorier (kcal)587 kcal
Fedt21.3 g
Mættet fedt53.5 g
Kulhydrat71.7 g
Sukker19.2 g
Protein26.2 g
Salt2.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær rødløg i 2 cm både.

Skær gulerod og kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. 

Bag kartofler og grøntsager
2

Fordel kartofler og grøntsager på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir.

Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber, og vend sammen. 

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Tilsæt majs
3

Imens, skyl spinat.

Hæld væde fra majs. 

Placer majs i et hjørne af bagepladen, når grøntsagerne har 10 min tilbage.

Steg kebab
4

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab med Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav lime-'crema'
5

Imens, halver lime [½ stk, 2P].

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Hak koriander fint. 

Bland fraiche, hvidløg, limesaft [1 spsk | 2 spsk] og et nip salt og peber i en lille skål.

Vend spinat med færdige grøntsager på bagepladen.

Server
6

Anret kartofler og grøntsager på tallerkener. 

Top med kebab og lime-'crema'.

Drys med koriander.