Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne sprøde salat med gyldne croutoner og italiensk hård ost blandes med en cæsardressing, som er nem og fuldstænding uimodståelig: Syrlig fraiche og cremet mayonnaise krydres med hvidløg og citronsaft, og voilà, så enkelt kan det gøres.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Baguette
200 g
Romainesalat
75 ml
Fraiche
50 g
Mayonnaise
40 g
Italiensk hård ost, høvlet
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær brød i 2 cm tern, og fordel på en bageplade med bagepapir.
Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.
Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprøde og gyldne.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skyl salat.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak bladene groft.
Halver citron.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål.
Vend salat i.
Vend croutoner og halvdelen af høvlet ost i.
Server salat toppet med resterende høvlet ost.