Hurtige og velsmagende opskrifter perfekt til morgenmad/brunch til tre dage. Inkluderer opskriftskort med 3x2 trin og færdigportionerede ingredienser til tre måltider til to personer. Forkæl alle rundt om morgenbordet med denne skønne morgenmadspakke med laksebagels med avocado og agurk, chiagrød med frisk passionsfrugt og mango, og overnight oats med honningstegt æble. Det bliver tre morgener med fuldstændig fantastisk morgenmad!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Sesambagel
(Indeholder: Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
2 stk
Avocado
1 stk
Citron
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder: Fisk)
1 stk
Agurk
50 g
Chia frø
(Kan indeholde spor af: Jordnødder, Sesam, Nødder)
1 stk
Passionsfrugt
360 ml
Kokosmælk
50 g
Honning
300 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
15 g
Kokosmel
(Kan indeholde spor af: Nødder, Jordnødder, Hvede, Spelt, Gluten, Rug, Havre, Byg, Sesam)
1 stk
Mango
100 g
Havregryn
(Indeholder: Havre, Hvede Kan indeholde spor af: Hvede, Jordnødder, Nødder, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)
1 stk
Æble
40 g
Valnødder
(Indeholder: Nødder Kan indeholde spor af: Sesam, Jordnødder)
2 dl
Vand til havregryn
1 spsk
Smør til æble
1 tsk
Sukker til karamel
Del bagels på midten.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du foretrækker dine bagels varme).
Placer bagels på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 6-8 min, eller indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, halver citron.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver, som spredes ud til en vifte.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Anret avocadovifter på bagels, dryp med citronsaft, og krydr med et nip salt og peber.
Top med laks, agurkebånd og oversiden af bagelen.
Aftenen før:
Bland chiafrø (25 g), kokosmælk [1 stk], honning [1 stk] og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Tilsæt yoghurt [1 stk] til chiagrød, det giver en mere cremet tekstur.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.
Halver passionsfrugt, og skrab indmad ud med en ske.
Skræl mango, skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Anret chiagrød i glas, og top med mango og passionsfrugt .
Aftenen før:
Bland chiafrø (25 g), vand, kokosmælk [1 stk], honning [1 stk], havregryn og et nip salt i en lille skål.
Put låg på, og stil i køleskabet natten over.
Næste morgen:
Skær æble i 1 cm tern.
Hak valnødder groft.
Opvarm en mellemstor gryde på middelhøj varme.
Rist valnødder i 2-3 min, eller indtil gyldne. Overfør til en lille skål.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.
Opvarm smør og sukker i samme gryde på middel varme.
Steg æble i 3-4 min, indtil æble er let blødt.
Sænk til lav varme, og hold varmt indtil servering.
Anret overnight oats i skåle.
Top med yoghurt [1 stk], æble og valnødder.
TIP: For ekstra smag kan du tilsætte 1/2 tsk kanel.