
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 6 snitter. Forkæl familie og venner med disse forførende blåbær-butterdejssnitter! De er fyldt med crème fraiche og blåbærsyltetøj, og er sprøde og lækre, når man tager en bid. Prikken over i'et er citronglasuren og de syrlige frysetørrede blåbær som topping.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
225 g
Butterdej
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
100 g
Blåbærsyltetøj
50 g
Flormelis
(Kan indeholde spor af: Sesam, Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
8 g
Frysetørrede blåbær
½ stk
Citron
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Æg til butterdej

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Rul butterdej ud på en bageplade med bagepapir, og skær i 6 firkanter.

Top midten af hvert stykke butterdej med crème fraiche og blåbærsyltetøj.
Pres de to modsatte hjørner af butterdej godt sammen på midten, så en dekorativ form bliver dannet.
Pisk æg sammen med en gaffel i en lille skål, og pensl snitter med æg.

Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og gennembagte.
Halver citron.
Bland flormelis og 2 spsk citronsaft i en lille skål.
TIP: Tilsæt mere citronsaft hvis glasur er for tyk.

Lad snitter køle af.
Top med citronglasur og frysetørrede blåbær.