
Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Forkæl familie og venner med disse forførende blåbær-butterdejssnitter. De er fyldt med crème fraiche og blåbærsyltetøj, og er sprøde og lækre, når man bider igennem dem. Prikken over i'et er citrusfrugtglasuren og de syrlige frysetørrede blåbær på toppen.
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
225 g
Butterdej
(Indeholder: Hvede, Gluten Kan indeholde spor af: Sesam)
100 g
Blåbærsyltetøj
50 g
Flormelis
(Kan indeholde spor af: Sesam, Byg, Nøtter, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
8 g
Frysetørrede blåbær
½ stk
Citrusfrugt
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder: Mælk)
1 stk
Æg til butterdej

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Rul butterdej ud med bagepapiret på et skærebræt, og skær i 6 firkanter.

Overfør bagepapiret med firkanter til en bageplade.
Top midten af hver firkant med crème fraiche og blåbærsyltetøj.
Pres de to modsatte hjørner af firkanten godt sammen på midten, så det får en dekorativ form.
Pisk æg sammen med en gaffel i en lille skål, og pensl snitter med æg.
Bag i ovnen i 15-18 min, eller indtil gyldne og gennembagte.

Halver citrusfrugt.
Bland flormelis og 2 spsk citrusfrugtsaft i en lille skål.
TIP: Tilsæt mere citrusfrugtsaft hvis glasur er for tyk.

Lad snitter køle af.
Top med citrusfrugtglasur og frysetørrede blåbær.