
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forskellen på müsli og granola er, at müsli typisk er rå, og granola typisk ristes gylden og sprød. Det gør vores honning-havregranola også, og karamelliseres smukt ved hjælp af honningen. Server med hjemmerørt blåbæryoghurt og appelsin, og nyd en skøn morgenmad!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
100 g
Blåbærsyltetøj
300 g
Yoghurt
(Indeholder: Mælk)
100 g
Havregryn
(Indeholder: Havre, Hvede Kan indeholde spor af: Hvede, Jordnødder, Nøtter, Rug, Byg, Sesam, Gluten, Kamut, Spelt)
50 g
Honning
1 stk
Appelsin

Forvarm ovnen til 180°C/160°C (varmluft).
Fordel havregryn på en bageplade med bagepapir, dryp med honning, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-15 min.
Tag granola ud af ovnen, og lad afkøle fuldstændigt.
TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min hvis den er stivnet. - Granolaen bliver lækker og sprød, når den er helt afkølet!

Bland yoghurt og blåbærsyltetøj i en mellemstor skål.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 1 cm tern.

Anret halvdelen af blåbæryoghurt i 2 glas.
Top med halvdelen af granola og halvdelen af appelsin.
Fortsæt med resterende blåbæryoghurt, granola og appelsin.