Biksemad og syltet rødbede
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Biksemad og syltet rødbede

Biksemad og syltet rødbede

2 portioner | med bacon og persille

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. I aften laver vi nem og hurtig biksemad med kartofler, bacon og rødløg. Syltet rødbede og frisk persille passer perfekt til.

Allergener:
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Kartoffeltern, forkogte

1 stk

Rødbeder, forkogte

24 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Løg

140 g

Bacon, tern

1 pose

Kruspersille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 tsk

Sukker til syltning

2 spsk

Vand til syltning

½ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2117 kJ
Kalorier (kcal)506 kcal
Fedt21.4 g
Mættet fedt7 g
Kulhydrat565.8 g
Sukker142.6 g
Protein56.2 g
Salt6.4 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Sylt rødbede
1

Skær rødbede (uskrællet) i 1 cm tern.

Bland hvidvinseddike, sukker [1 tsk], vand [2 spsk] og salt [1/2 tsk] i en lille skål. Vend rødbede i skålen, og stil til side. 

Hæld lage fra inden servering.

Forbered grøntsager
2

Hak løg fint.

Hak persille groft.

Lav biksemad
3

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden, og overfør til en skål. 

Opvarm samme stegepande (skyl ikke af) på middelhøj varme. 

Steg løg og kartofler med salt [1/2 tsk] i 7-8 min, indtil brunet. 

Vend derefter bacon i stegepanden.

 

Server
4

Anret biksemad i en skål, og top med rødbede og persille. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image