I aften tilbereder vi vores egen pulled chicken lavet af BBQ-krydret kylling, som vi først ovnsteger. Kyllingen får selskab i ovnen af cajun-krydret paprika, gulerod og løg. Samtidig koger vi bulgur, som vi derefter blander med frisk spinat. Vi topper herlighederne med en dejlig limedressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
1 stk
Lime
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
30 g
Spinat
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
2 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Gulerod
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Salt til grøntsager
2.5 dl
Vand til bulgur
½ tsk
Salt til bulgur
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Placer kylling i den ene side af en bageplade med bagepapir, og krydr med salt.
Skær peberfrugt i 2 cm tern, gulerod (uskrællet) i 1 cm skiver og rødløg i 2 cm både. Fordel i den anden side af bagepladen. Dryp med olivenolie, og krydr med Ay Cajun-ba, salt og peber. Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil kyllingen er gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur og salt, og kog under låg på middellav varme i 9-10 min, eller indtil ‘al dente'.
Imens, skær lime i både.
Bland fraiche og limesaft i en lille skål, og krydr med salt og peber.
Skyl spinat.
Rør spinat, olivenolie og salt i gryden med færdig bulgur.
Træk kylling i strimler med to gafler.
Vend kylling med BBQ-sauce og et skvæt limesaft i en skål.
Anret spinatbulgur i dybe tallerkener.
Top med kylling og grøntsager
Dryp med limedressing.