Skip to main content
Deluxe-hotdogs

Deluxe-hotdogs

Delevenlig ret | med hjemmesyltet agurk og ristede løg

Lækre og enkle opskrifter til hverdagens små øjeblikke. Hver opskrift indeholder nemme instruktioner med kun 4 trin og alle de ingredienser, du har brug for til 2 personer. Forkæl dem du holder af med en rigtig deluxe-hotdog, som laves på ingen tid! Steg lækre, grove kålpølser og hjemmesylt agurk mens brødene varmes. Byg din luksushotdog med remoulade, pølse, sennep, syltet agurk og ristede løg, og så kan hotdogfesten begynde!

Allergener:
Hvede
Havre
Gluten
Sulfitter
Æg
Sennep

Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 stk

Pølsebrød

(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nøtter, Sesam)

640 g

Kålpølse

1 stk

Agurk

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder: Sulfitter)

1 stk

Ristede løg

(Indeholder: Hvede, Gluten)

75 g

Remoulade

(Indeholder: Æg, Sennep)

30 g

Sennep

(Indeholder: Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Sukker til syltning

1 dl

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

Næringsindhold

Energi (kJ)5335 kJ
Kalorier (kcal)1275 kcal
Fedt83.9 g
Mættet fedt30 g
Kulhydrat75.5 g
Sukker14.8 g
Kostfibre7.6 g
Protein52.9 g
Salt8.9 g
Potassium140.3 mg
Calcium15 mg
Iron0.8 mg

Fremgangsmåde

Sylt agurk
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær agurk i tynde skiver. 

Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.

Vend agurk i skålen, og stil til side.

Hæld væde fra inden servering.

Steg pølser
2

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepanden (tør af først) på middelhøj varme.

Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.

Imens, lav et snit i pølsebrød. 

Varm pølsebrød
3

Varm pølsebrød direkte på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

Server
4

Anret pølsebrød på tallerkener.

Smør pølsebrød med remoulade, og fyld med en pølse.

Top med sennep, syltet agurk og ristede løg.