
Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusiv opskriftskort med 4 trin. Forkæl dem du holder af med en rigtig deluxe-hotdog, som laves på ingen tid! Steg lækre, grove kålpølser og hjemmesylt agurk mens brødene varmes. Byg din luksushotdog med remoulade, pølse, sennep, syltet agurk og ristede løg, og så kan hotdogfesten begynde!
Produceret på et anlæg, der behandler æg, mælk, fisk, jordnødder, sesam, skaldyr, soja, nødder og hvede.
4 stk
Pølsebrød
(Indeholder: Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde spor af: Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)
640 g
Kålpølse
1 stk
Agurk
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder: Sulfitter)
1 stk
Ristede løg
(Indeholder: Hvede, Gluten)
75 g
Remoulade
(Indeholder: Æg, Sennep)
30 g
Sennep
(Indeholder: Sennep)
½ tsk
Sukker til syltning
1 dl
Vand til syltning
¼ tsk
Salt til syltning

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær agurk i tynde skiver.
Bland hvidvinseddike, sukker, vand og salt i en lille skål.
Vend agurk i skålen, og stil til side.
Hæld væde fra inden servering.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepanden (tør af først) på middelhøj varme.
Steg pølser i 4-6 min, eller indtil gennemstegte.
Imens, lav et snit i pølsebrød.

Varm pølsebrød direkte på risten i ovnen i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

Anret pølsebrød på tallerkener.
Smør pølsebrød med remoulade, og fyld med en pølse.
Top med sennep, syltet agurk og ristede løg.