Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
325 g
Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret
1 stk
Citron
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
1 stk
Æble
1 pose
Bredbladet persille
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
½ dl
Vand til sauce
¼ tsk
Salt til kød
¼ tsk
Sukker til salat
1 spsk
Smør til sauce
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.
Stil til side med låg på.
Krydr kylling med salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.
Sænk til middel varme. Steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær æble i 1 cm tern.
Halver citron.
Pisk olivenolie, citronsaft, sukker og salt sammen i en stor skål.
Vend kålblanding og æble i skålen.
Smelt smør i samme stegepande på middel varme
Tilsæt BBQ-sauce og vand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Tilsæt kylling, og vend sammen.
Hak persille fint.
Vend persille og mayonnaise i gryden med kartofler lige inden servering.
Smag til med salt og peber.
Anret æblesalat, kartofler, kylling og BBQ-sauce på tallerkener.