BBQ-glaseret kylling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
 BBQ-glaseret kylling

BBQ-glaseret kylling

med persillekartofler og æblesalat

Tags:
Børnevenlig
•Hvedefri
•Hurtig
Allergener:
Æg
•Sennep
•Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

1 stk

Citron

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 stk

Æble

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

½ dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til kød

¼ tsk

Sukker til salat

1 spsk

Smør til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3307 kJ
Kalorier (kcal)790 kcal
Fedt36 g
Mættet fedt8.1 g
Kulhydrat74.6 g
Sukker26.1 g
Protein43.9 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Stil til side med låg på.

Steg kylling
2

Krydr kylling med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Sænk til middel varme. Steg videre i 2-3 min på hver side, eller indtil gennemstegt, og overfør til en tallerken.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav æblesalat
3

Imens, skær æble i 1 cm tern.

Halver citron.

Pisk olivenolie, citronsaft, sukker og salt sammen i en stor skål.

Vend kålblanding og æble i skålen.

Glaser kylling
4

Smelt smør i samme stegepande på middel varme

Tilsæt BBQ-sauce og vand, og lad simre i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.

Tilsæt kylling, og vend sammen.

Tilsæt persille
5

Hak persille fint.

Vend persille og mayonnaise i gryden med kartofler lige inden servering.

Smag til med salt og peber.

Server
6

Anret æblesalat, kartofler, kylling og BBQ-sauce på tallerkener.