I aften frister vi med Banh mi-inspireret svinekødsbowl med sojasauce, sød chilisauce og vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Vi bygger vores bowl med svinekød, luftige ris, syltet agurk og gulerod, og så topper vi den med srirachamayo, koriander, mynte og sesamfrø!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
5 g
Sesamfrø
(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)
250 g
Svinemørbrad
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
40 g
Sød chilisauce
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ stk
Agurk
1 stk
Gulerod
12 ml
Hvidvinseddike
(Indeholder Sulfitter)
1 pose
Mynte & koriander
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
½ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 3)
2 spsk
Vand (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, hak gulerod (uskrællet) og agurk [1/2 stk, 2P] fint.
Bland hvidvinseddike, vand [1 spsk | 2 spsk], sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt i en mellemstor skål.
Vend agurk og gulerod i skålen.
Hæld lage fra lige inden servering.
Skær svinemørbrad i skiver (3 pr. person) på et andet skærebræt, og krydr med Ginger Ninja, salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinemørbrad i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Sænk til middel varme. Tilsæt sojasauce [1/2 pakke, 2P], sød chilisauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og steg videre i 1 min. Tag panden af varmen.
TIP: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Imens, pluk mynte og koriander, og riv i mindre stykker.
Bland mayonnaise og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en lille skål.
Anret ris, svinemørbrad og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med sauce fra panden.
Dryp med srirachamayonnaise.
Drys med koriander, mynte og sesamfrø [1/2 pakke, 2P].