Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Denne lækre baguette er perfekt at skære i mindre stykker og servere som snack eller forret til sultne gæster. Du kan også lave den til frokost eller aftensmad og få det hele for dig selv. Lige meget hvornår den serveres, kan du glæde dig til et sprødt og gyldent brød fyldt med bolognesesauce og et gyldent, sprødt låg af ost på toppen.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Hakket svine-/kalvekød
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
50 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
1 stk
Tomat
1 dåse
Tomatpuré
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
¼ tsk
Salt til kød
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Pres eller hak hvidløg fint.
Hak tomat groft.
Opvarm en smule olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg hakket svine-/kalvekød i 2-3 min, eller indtil brunet.
Tilsæt Mamas Favorit, tomat, hvidløg, tomatpuré, salt og et nip peber. Steg i 1 min, eller indtil velduftende.
VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Skær et aflangt hul ned langs hele ciabatta. Brug en ske eller dine hænder til at fjerne mere af krummen, så der er plads til fyldet.
Fyld ciabatta med bolognese, og top med revet gouda.
Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 5-6 min, eller indtil ost er smeltet, og ciabatta er sprødt i bunden.
Server ciabatta mens det er varmt.