Bagt bolognesefyldt ciabatta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bagt bolognesefyldt ciabatta

Bagt bolognesefyldt ciabatta

Delevenlig ret | ostegratineret

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Denne lækre baguette er perfekt at skære i mindre stykker og servere som snack eller forret til sultne gæster. Du kan også lave den til frokost eller aftensmad og få det hele for dig selv. Lige meget hvornår den serveres, kan du glæde dig til et sprødt og gyldent brød fyldt med bolognesesauce og et gyldent, sprødt låg af ost på toppen.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Hakket svine-/kalvekød

250 g

Ciabatta

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)

50 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

1 stk

Tomat

1 dåse

Tomatpuré

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2797 kJ
Kalorier (kcal)669 kcal
Fedt24.3 g
Mættet fedt10.6 g
Kulhydrat68.5 g
Sukker7.8 g
Protein42.9 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Pres eller hak hvidløg fint. 

Hak tomat groft.

Lav bolognese
2

Opvarm en smule olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg hakket svine-/kalvekød i 2-3 min, eller indtil brunet. 

Tilsæt Mamas Favorit, tomat, hvidløg, tomatpuré, salt og et nip peber. Steg i 1 min, eller indtil velduftende.

VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Bag ciabatta
3

Skær et aflangt hul ned langs hele ciabatta. Brug en ske eller dine hænder til at fjerne mere af krummen, så der er plads til fyldet.

Fyld ciabatta med bolognese, og top med revet gouda.

Placer på en bageplade med bagepapir, og bag i 5-6 min, eller indtil ost er smeltet, og ciabatta er sprødt i bunden.

Server
4

Server ciabatta mens det er varmt.