HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBagte Bønner
topBanner
Bagte bønner

Bagte bønner

med tomatsauce & urtecroutoner

Dyp smagsløgene i en varm kilde af boblende tomatsauce, der trænger gennem det sprøde tæppe af ost som kogende vand fra en gejser i Pinzolo. Proteinrige kidneybønner absorberer den intense balsamo og chili, inden de bliver et med resten af ​​lækkerierne. Serveres med urtecroutoner rullet i persille, olie og revet ost.

Tags:VegetariskUnder 600 kcal
Allergener:sellerimælkægsulfittergluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid35 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholderselleri)

60 g

Spinat

1 stk

Løg

1 stk

Rød peberfrugt

2 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Oregano

1 pose

Kruspersille

1 stk

Gulerod

1 pakke

Kidneybønner

20 g

Finrevet ost

(Indeholdermælk, æg)

1 g

Chiliflager

15 ml

Balsamico

(Indeholdersulfitter)

1 stk

Stenovnsbagt baguette

(Indeholdergluten)

1 pakke

Finthakkede tomater

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør* (trin 3)

(Indeholdermælk)

1 tsk

Sukker* (trin 3)

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2087 kJ
Kalorier (kcal)499 kcal
Fedt12 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat66 g
Sukker24 g
Protein20 g
Salt3 g
arrow down iconarrow down icon
Rivejern
Ildfast fad
Stegepande
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær løg i tynde, halve skiver. Hak peberfrugt fint. Hak hvidløg fint. Hak persille fint. Pluk oreganoblade [1/2 pose, 2P]. Skræl gulerod, og riv groft. Skyl kidneybønner under koldt vand* i en si.

2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg løg, peberfrugt og gulerod i 5-6 min. Tilsæt hvidløg, oregano og chiliflager, og steg i 1 min. Tilsæt hakkede tomater, og lad simre i 1-2 min.

3

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Tilsæt kidneybønner, sukker* [1 tsk | 2 tsk], balsamico, og grøntsagsbouillon, og rør rundt. Tilsæt spinat og smør* [1 spsk | 2 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil spinaten er faldet sammen. Tag panden af varmen.

4

Bræk brød i små stykker, og bland med revet ost, persille og en smule olivenolie* i en skål. Krydr med et nip salt* og peber*.

5

Fordel grøntsager og bønner i et ildfast fad, og top med urtebrød. Bag i ovnen i 5-10 min, eller indtil gylden og sprød.

6

Anret bagte bønner på tallerkener.