Baconsvøbt svinemørbrad à la normande
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsvøbt svinemørbrad à la normande

Baconsvøbt svinemørbrad à la normande

med bagte kartofler og grøn salat

I Normandiet bruger man gerne æbler i madlavning, og det gør vi også i aften. Vi svøber svinemørbrad i bacon, og bager den gylden i ovnen. Samtidigt ovnbager vi kartofler og laver en frisk salat med honning-sennepsdressing. Vi topper vores kød med en fantastisk sauce med æble, skalotteløg, crème fraiche og timian.

Allergener:
Milk
Senf

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

12.5 g

Honning

1 stk

Citron

250 g

Svinemørbrad

75 ml

Crème fraiche

2 stk

Skalotteløg

400 g

Små kartofler

62.5 g

Bacon, skiver

15 g

Sennep

1 stk

Salat

1 stk

Timian

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Smør til stegning

1 tsk

Sukker til sauce

1 spsk

Smør til sauce

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3146 kJ
Kalorier (kcal)752 kcal
Fedt40.6 g
Mættet fedt22.1 g
Kulhydrat54 g
Sukker21 g
Kostfibre8.9 g
Protein39.5 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver kartofler (uskrællet).

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.

Bag kød
2

Svøb svinemørbrad i bacon.

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på høj varme.

Brun svinemørbrad i 2 min på hver side.

Overfør til en anden bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Forbered frugt og grønt
3

Imens, skær æble i tynde, halve skiver.

Hak skalotteløg fint.

Skær citron i både.

Lav salat
4

Hak salat groft.

Bland citronsaft, honning og sennep i en mellemstor skål.

Vend salat i skålen.

TIP: Tilsæt eventuelt mere sennep.

Lav sauce
5

Pluk timian.

Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.Steg æble og sukker i 2-3 min, eller indtil gyldne. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

Smelt smør i samme stegepande. Steg skalotteløg og timian i 2-3 min.Tilsæt crème fraiche og vand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.Vend æble i saucen.

Skær svinemørbrad i tynde skiver.

Server
6

Anret kartofler, svinemørbrad og salat på tallerkener.

Top svinemørbrad med sauce.