Skip to main content
Asiatiske rejetacos
Asiatiske rejetacos

Asiatiske rejetacos

med syrlig pico de gallo og bang bang-sauce

I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med salat, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limejuice.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Egg
Senf
Crustaceans

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Koriander

8 stk

Små tortillabrød

2 g

Jorden Rundt

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

150 g

Kongerejer

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Rødløg

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salsa

¼ tsk

Salt til rejer

¼ tsk

Salt til sauce

Næringsindhold

Energi (kJ)2842 kJ
Kalorier (kcal)679 kcal
Fedt25.8 g
Mættet fedt3.1 g
Kulhydrat86.5 g
Sukker22.1 g
Kostfibre8.9 g
Protein22.5 g
Kolesterol78 mg
Salt5.2 g
Trans Fat0.1 g
Potassium223.4 mg
Calcium34.2 mg
Iron0.5 mg

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak agurk og tomat fint.

Skær roden af salat, og skil bladene ad.

Hak rødløg fint.

Pluk koriander.

Skær lime i både.

Lav pico de gallo
2

Bland tomat, agurk, rødløg, koriander, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg rejer
3

Hak rejer groft på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med Jorden Rundt i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Varm tortillabrød
4

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Lav bang bang-sauce
5

Bland sød chilisauce, srirachamayonnaise, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, rødkål, pico de gallo og rejer.

Dryp med bang bang-sauce.

Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image