I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med salat, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limejuice.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Koriander
8 stk
Små tortillabrød
2 g
Jorden Rundt
1 stk
Lime
1 stk
Tomat
1 stk
Agurk
150 g
Kongerejer
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Rødløg
40 g
Sød chilisauce
1 stk
Salat
¼ tsk
Salt til salsa
¼ tsk
Salt til rejer
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Hak agurk og tomat fint.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Hak rødløg fint.
Pluk koriander.
Skær lime i både.
Bland tomat, agurk, rødløg, koriander, et stort skvæt limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Hak rejer groft på et andet skærebræt, og krydr med salt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med Jorden Rundt i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegte.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Bland sød chilisauce, srirachamayonnaise, et skvæt limesaft, salt og et nip peber i en lille skål.
Fyld tortillabrød med salat, rødkål, pico de gallo og rejer.
Dryp med bang bang-sauce.
Server med resterende limebåde.