Asiatiske rejetacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske rejetacos

Asiatiske rejetacos

med syrlig pico de gallo og bang bang-sauce

I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med gulerod, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limejuice.

Tags:
Hurtig
Spis mig først
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Krebsdyr

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

1 stk

Lime

2 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Koriander

1 stk

Tomat

1 stk

Agurk

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

40 g

Sød chilisauce

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til salat

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2982 kJ
Kalorier (kcal)713 kcal
Fedt30 g
Mættet fedt3.8 g
Kulhydrat87.4 g
Sukker24.7 g
Protein21.1 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak agurk og tomat fint.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Hak rødløg fint.

Pluk koriander.

Skær lime i både.

Bland pico de gallo
2

Bland tomat, agurk, rødløg, koriander, et stort skvæt limesaft, salt og peber i en mellemstor skål.

Steg rejer
3

Hak rejer groft på et andet skærebræt, og krydr med salt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rejer med Jorden Rundt i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Varm tortillabrød
4

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland bang bang-sauce
5

Bland sød chilisauce, srirachamayonnaise, et skvæt limesaft, salt og peber i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med gulerod, rødkål, pico de gallo og rejer.

Dryp med bang bang-sauce.

Server med resterende limebåde.