HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Rejetacos
topBanner
Asiatiske rejetacos

Asiatiske rejetacos

med syrlig pico de gallo og bang bang-sauce

I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med gulerod, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limesaft.

Tags:One PanHurtig
Allergener:KrebsdyrSulfitterÆgSennepGluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

2 stk

Forårsløg

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(IndeholderKrebsdyr, SulfitterKan indeholdeMælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

2 g

Jorden Rundt

(IndeholderÆg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(IndeholderGluten)

50 g

Srirachamayonnaise

(IndeholderÆg, Sennep)

40 g

Sød chilisauce

75 g

Rødkål, skåret

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Kalorier (kcal)692 kcal
Energi (kJ)2896 kJ
Fedt25.56 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat83.84 g
Sukker23 g
Protein27.22 g
Salt2.9 g
arrow down iconarrow down icon
Stegepande
Rivejern
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær agurk og tomat i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Hak halvdelen af koriander groft. Skær lime [½ stk, 2P] i både.

2

Bland tomat, koriander, forårsløg, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

3

Hak rejer groft på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer med Jorden Rundt [1/2 pakke, 2P] og et nip salt i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegt. TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

5

Bland sød chilisauce, srirachamayonnaise, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

6

Fyld tortillabrød med gulerod, agurk, rødkål, pico de gallo og rejer. Dryp med bang bang-sauce. Top med resterende koriander. Server med resterende limebåde.