Asiatiske rejetacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatiske rejetacos

Asiatiske rejetacos

med syrlig pico de gallo og bang bang-sauce

I aften går den kulinariske rejse til Asien, og du kan se frem til spændende asiatiske rejetacos. Vi bygger vores tacos med gulerod, agurk, rødkål, rejer og pico de gallo, som er en spansk, rå salsa. Vi topper lækkerierne med koriander og hjemmelavet bang bang-sauce lavet af sød chilisauce, srirachamayo og limesaft.

Tags:
One Pan
Hurtig
Allergener:
Krebsdyr
Sulfitter
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulerod

2 stk

Forårsløg

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)

2 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

40 g

Sød chilisauce

75 g

Rødkål, skåret

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)692 kcal
Energi (kJ)2896 kJ
Fedt25.56 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat83.84 g
Sukker23 g
Protein27.22 g
Salt2.9 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Skær agurk og tomat i 1 cm tern. Riv gulerod (uskrællet) groft. Snit forårsløg fint. Hak halvdelen af koriander groft. Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland pico de gallo
2

Bland tomat, koriander, forårsløg, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Steg rejer
3

Hak rejer groft på et andet skærebræt. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rejer med Jorden Rundt [1/2 pakke, 2P] og et nip salt i 2-3 min, eller indtil gyldne og gennemstegt. TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Varm tortillas
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland bang bang-sauce
5

Bland sød chilisauce, srirachamayonnaise, et skvæt limesaft og et nip salt og peber i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med gulerod, agurk, rødkål, pico de gallo og rejer. Dryp med bang bang-sauce. Top med resterende koriander. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image