HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Laksefrikadeller
topBanner
Asiatiske laksefrikadeller

Asiatiske laksefrikadeller

med fuldkornsnudler & grøntsager

Selvfølgelig skal vi have fisk! Og frikadeller! Vi tør næsten love at hele familien kommer at elske disse delikate lakse frikadeller som får uimodståelig smag af en masse skønne ingredienser. Den fint hakkede laks blander vi med lime zest, koriander, hvidløg, ingefær, panko, mayonnaise og et skvæt limesaft. Super lækkert tilbehør er stegt gulerod og zucchini som blandes med nudler, sataysauce og sojasauce. I skal ikke regne med at der bliver nogle rester!

Allergener:fiskglutenægsennepjordnøddersoja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Forberedelsestid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

250 g

Hvidløgsfed

30 g

Ingefær

25 g

Koriander

150 g

Laksefilet

(Indeholderfisk)

50 g

Panko

(Indeholdergluten)

25 ml

Mayonnaise

(Indeholderæg, sennep)

efter behov

Fuldkornsnudler

(Indeholdergluten)

Chili

Gulerod

Zucchini

Sataysauce

(Indeholderfisk, gluten, jordnødder, soja)

Sojasauce

(Indeholdergluten, soja)

Lime, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Smør*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)2881.5208 kJ
Kalorier (kcal)688.7 kcal
Fedt29.3925 g
Mættet fedt4.6 g
Kulhydrat67.555 g
Sukker2.5 g
Protein36.5625 g
Salt2.5 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med vand* i kog. Hak hvidløg og ingefær [1/2 stk, 2 pers.] fint. Riv limeskal, og skær lime i både. Hak koriander fint. Dup laks tør med køkkenrulle, fjern skind, og skær i små stykker. TIP: Jo finere, jo bedre - dette vil binde kødet bedre sammen med resten af ingredienserne.

2

Bland koriander (gem lidt til anretning), hvidløg, ingefær, laks, panko, mayonnaise, halvdelen af limeskal og et skvæt limesaft i en stor skål. Krydr med salt* og peber*, og rør godt rundt. Form fars til frikadeller (2 pr. person). TIP: Lav dem ikke for tynde, så vil farsen ikke holde sammen.

3

Smelt en klat smør* i en stegepande på middel varme. Steg frikadeller i 2-3 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte. Stil til side, og dæk til med sølvpapir. VIGTIGT: Frikadellerne er færdige, når kødet er mat i midten.

4

Tilsæt nudler til det kogende vand*, og kog i 1 min, eller indtil 'al dente'. Hæld vand fra, og vend med en smule olivenolie* i gryden. Halver chili [1/2 stk, 2 pers.] på langs, fjern kerner, og hak fint. Skær gulerod (uskrællet) og zucchini [½ stk, 2 pers.] i 1 cm tern.

5

Opvarm en smule olivenolie* på høj varme i samme stegepande. Svits gulerod og zucchini i 1-2 min. Tilsæt nudler, sataysauce [1/2 pakke, 2 pers.], sojasauce, et stort skvæt limesaft og resterende limeskal, og rør godt rundt. Krydr med salt* og peber*.

6

Anret nudler og grøntsager i dybe tallerkener. Top med frikadeller. Drys med chili og resterende koriander.