topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk plantefarsbowl

Asiatisk plantefarsbowl

med ponzu-kålsalat og asiastisk mayonnaise

I aften frister vi med en hurtigt tilberedt vegetarbowl med asiatiske smager. Vi steger plantefars med sød chilisauce, sojasauce og ingefær. Derefter bygger vi vores bowl med luftige ris, plantefars, ponzu-kålsalat med gulerod og agurk, og så topper vi med ristede løg, peanuts og asiatisk mayonnaise.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Æg
Sennep
Hvede
Jordnødder
Sesam
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ stk

Ristede løg

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

40 g

Sød chilisauce

1 stk

Gulerod

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

1 stk

Agurk

75 g

Rødkål, skåret

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

1 spsk

Vand (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3416 kJ
Kalorier (kcal)816 kcal
Fedt38.3 g
Mættet fedt6.5 g
Kulhydrat89.3 g
Sukker21.8 g
Protein25.4 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde. 

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], kog under låg på lav varme i 14 min, og tag gryden af varmen.

Steg plantefars
2

Imens, opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg plantefars med Ginger Ninja i 3-4 min, eller indtil let brunet.

Imens, skær agurk i halve skiver.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Lav ponzu-kålsalat
3

Bland rødkål, gulerod, agurk og ponzudressing i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie. 

Tilsæt sød chilisauce, sojasauce og vand [1 spsk I 2 spsk] til stegepanden med plantefars, og lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
4

Anret ris i dybe tallerkener. 

Top med plantefars og ponzu-kålsalat. 

Drys plantefars med ristede løg [½ pakke, 2P] og peanuts.

Server med asiatisk mayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image