I denne kyllingewok samles mange ingredienser, der sammen danner en fantastisk smagskombination. Vi starter med at stege kyllingestrimler sprøde, og så steger vi rødløg, broccoli, peberfrugt og hvidløg. Derefter blander vi kylling og grøntsager med nudler, sataysauce, sojasauce, chilisauce og lime. Lyder det godt? Vi tør næsten love at du ikke bliver skuffet!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Lime
125 g
Broccoli
50 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
½ stk
Løg
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
1 stk
Hvidløgsfed
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Peberfrugt
40 g
Sød chilisauce
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
½ spsk
Olie til sauce
1 dl
Gemt nudelvand
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med et nip salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt, og overfør til en tallerken.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær løg i 1 cm både.
Skær broccoli i buketter og stokken i 2 cm tern.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær lime i både.
Opvarm olivenolie i samme stegepande (tør af først) på høj varme.
Steg broccoli, peberfrugt, løg og hvidløg med salt og peber i 7-8 min, eller indtil bløde.
Imens, pisk sataysauce, sojasauce, sød chilisauce, et skvæt limesaft og olivenolie sammen i en lille skål, og smag til med salt og peber.
TIP: Tilsæt et skvæt vand til stegepanden, så bliver det hurtigere færdigt.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop nudelvand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
Tilsæt nudler til stegepanden med grøntsager, og vend sammen.
Tilsæt kylling, nudelvand, sataysauce og et skvæt limesaft til stegepanden med grøntsager, og vend sammen i 1 min, eller indtil opvarmet.,
TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret wok i dybe tallerkener.
Top med limesaft.