HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Kokosgryde
topBanner
Asiatisk kokosgryde

Asiatisk kokosgryde

med laks, nudler & koriander

Spis fisk mindst en gang om ugen, siger de, så vi gør hvad vi kan og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fiskene koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af ​​karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager. Øs kokosgryden over ægnudler og top med koriander. Og du, gryderetten spreder en fantastisk duft gennem køkkenet, som sætter sulten i gang. Gudskelov, du har din mad klar på kun en halv time!

Allergener:glutenfisksennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4

20 g

Koriander

1 stk

Gulerod

1 dl

Zucchini

Kokosmælk

Nudler

(Indeholdergluten)

Chili

Laksefilet

(Indeholderfisk)

Gul karrypasta

(Indeholdersennep)

Hvidløgsfed

Ingefær

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Vand*

Næringsindhold
Næringsindholdarrow down iconarrow down icon
per portion
per 100g
Energi (kJ)99.0561 kJ
Kalorier (kcal)23.675 kcal
Fedt0.375 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat4.2775 g
Sukker1.2 g
Protein0.5125 g
Salt0.9 g
Fremgangsmåde
Fremgangsmådearrow up iconarrow up icon
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde ved høj varme. Steg zucchini og gulerod i 6-7 min. Stil til side i en skål.

2

Riv ingefær og hvidløg. Skær lime i både. Hak koriander og chili [½ stk, 2 pers.] groft. Opvarm en smule olivenolie* i samme gryde ved middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og 1/2 chili i 3-4 min. Tilsæt karrypasta. Steg i 1-2 min.

3

Tilsæt kokosmælk, vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.], et skvæt limesaft og et stort nip salt*. Lad simre i 2-3 min.

4

Kog nudler i 7-8 min. Skyl under koldt vand* i en si.

5

Fjern skind fra laks. Skær i 3 cm tern. Tilsæt til gryden med kokossauce. Lad simre i 5 min. Tilsæt zucchini og gulerod.

6

Anret nudler og kokosgryde i skåle. Top med koriander og resterende chili. Server med resterende limebåde.