topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk kokosgryde

Asiatisk kokosgryde

med laks, nudler & koriander

Spis fisk mindst en gang om ugen, siger de, så vi gør hvad vi kan og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fiskene koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af ​​karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager. Øs kokosgryden over ægnudler og top med koriander. Og du, gryderetten spreder en fantastisk duft gennem køkkenet, som sætter sulten i gang. Gudskelov, du har din mad klar på kun en halv time!

Allergener:
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

½ pose

Koriander

1 stk

Gulerod

½ stk

Zucchini

250 ml

Kokosmælk

200 g

Nudler

1 stk

Rød chili

200 g

Laksefilet

20 g

Gul karrypasta

(Indeholder Sennep)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Ingefær

1 stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)24 kcal
Energi (kJ)99 kJ
Fedt0.38 g
Mættet fedt0.1 g
Kulhydrat4.28 g
Sukker1.2 g
Protein0.51 g
Salt0.9 g

Fremgangsmåde

Steg zucchini & gulerod
1

Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde ved høj varme. Steg zucchini og gulerod i 6-7 min. Stil til side i en skål.

Forbered grøntsager
2

Riv ingefær og hvidløg. Skær lime i både. Hak koriander og chili [½ stk, 2 pers.] groft. Opvarm en smule olivenolie* i samme gryde ved middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og 1/2 chili i 3-4 min. Tilsæt karrypasta. Steg i 1-2 min.

Lav kokossauce
3

Tilsæt kokosmælk, vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.], et skvæt limesaft og et stort nip salt*. Lad simre i 2-3 min.

Kog nudler
4

Kog nudler i 7-8 min. Skyl under koldt vand* i en si.

Tilsæt laks
5

Fjern skind fra laks. Skær i 3 cm tern. Tilsæt til gryden med kokossauce. Lad simre i 5 min. Tilsæt zucchini og gulerod.

Server
6

Anret nudler og kokosgryde i skåle. Top med koriander og resterende chili. Server med resterende limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image