Spis fisk mindst en gang om ugen, siger de, så vi gør hvad vi kan og sætter laks på menuen. I denne opskrift lader du fiskene koge med i en helt fantastisk gryderet med et asiatisk præg. Lad smagen af karrypasta, ingefær, hvidløg og kokosmælk blandes med godbidder som chili, lime og grøntsager. Øs kokosgryden over ægnudler og top med koriander. Og du, gryderetten spreder en fantastisk duft gennem køkkenet, som sætter sulten i gang. Gudskelov, du har din mad klar på kun en halv time!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ pose
Koriander
1 stk
Gulerod
½ stk
Zucchini
250 ml
Kokosmælk
200 g
Nudler
1 stk
Rød chili
200 g
Laksefilet
20 g
Gul karrypasta
(Indeholder Sennep)
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Ingefær
1 stk
Lime
1 dl
Vand
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Skær zucchini i 3 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en anden gryde ved høj varme. Steg zucchini og gulerod i 6-7 min. Stil til side i en skål.
Riv ingefær og hvidløg. Skær lime i både. Hak koriander og chili [½ stk, 2 pers.] groft. Opvarm en smule olivenolie* i samme gryde ved middelhøj varme. Steg ingefær, hvidløg og 1/2 chili i 3-4 min. Tilsæt karrypasta. Steg i 1-2 min.
Tilsæt kokosmælk, vand* [100 ml, 2 pers. | 200 ml, 4 pers.], et skvæt limesaft og et stort nip salt*. Lad simre i 2-3 min.
Kog nudler i 7-8 min. Skyl under koldt vand* i en si.
Fjern skind fra laks. Skær i 3 cm tern. Tilsæt til gryden med kokossauce. Lad simre i 5 min. Tilsæt zucchini og gulerod.
Anret nudler og kokosgryde i skåle. Top med koriander og resterende chili. Server med resterende limebåde.